ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για την παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΥΑΙ .....

..... &τους χαρακτηρισμούς της Δημοτικής Αρχής  Ιωαννίνων στη χθεσινή συνεδρίαση

Εκ μέρους των εργαζόμενων αυτής της πόλης, των ανέργων, και των μισοανέργων, όλων εκείνων που χαρατσώνει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων με τέλη και φόρους, όλων εκείνων που πληρώνουν το νερό για χρυσάφι , προειδοποιούμε: Μη διανοηθείτε να κόψετε νερό σε άλλη οικογένεια ανέργων/χαμηλόμισθών, σε λαϊκά νοικοκυριά που διάλεξαν να βάλουν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι και δεν διάλεξαν να πληρώσουν τα δικά σας τα χαράτσια στο νερό.
Το ΕΚΙ έχει αποδείξει ότι έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει αγώνες στο πλάι της εργατικής τάξης της πόλης . Εργολαβίες αγώνων, κάθε είδους άλλες εργολαβίες, καθώς και αγώνες υπέρ μεγαλοεργολάβων αποδείχθηκε ήδη, ότι η Δημοτική Αρχή έχει αναλάβει να τους κάνει σε αυτή την πόλη.
Όσο για τα ειρωνικά σχόλια περί κουστωδίας συνδικαλιστών, όπως χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου, που με αυταπάρνηση βρίσκονται μπροστά σε όλους τους αγώνες, μικρούς και μεγάλους, όπου πονά η εργατιά της πόλης μας, θα θέλαμε να του επιστρέψουμε το χαρακτηρισμό καθώς μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε όλους εκείνους που ανεξάρτητα από πολιτική αφετηρία συνενώνονται για να καταλάβουν μια θέση διοίκησης και να στρογγυλοκαθίσουν στο σβέρκο των εργατών για να τους χαρατσώσουν ακόμα και για το νερό που πίνουμε.
Με τους χθεσινούς χαρακτηρισμούς η δημοτική αρχή απέδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με την κυβέρνηση της ΝΔ που πιάνοντας το νήμα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί την κατασυκοφάντηση των αγώνων για να προσπαθήσει να περιορίσει τους αγώνες της εργατικής τάξης. Δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]