Κόνιτσα: Με επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο για τα μεταβολικά νοσήματα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
«ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ»
Ολοκληρώθηκε
την Κυριακή 8.12.2019 στην Κόνιτσα το 2ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα «Μεταβολικά νοσήματα από τον Ιπποκράτη έως σήμερα», που διοργάνωσε η Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατείου Πνεύματος, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».
Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ο Ενδοκρινολόγος – Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Κιόρτσης και ο Διευθυντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής & Υπεύθυνος του Διαβητολογικού Κέντρου Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας  - Πειραιά  κ.  Σταύρος Μπούσμπουλας.
Το συνέδριο διήρκεσε τρεις ημέρες 6-8/12/2019. Συμμετείχαν ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και περιέλαβε επιστημονικές παρουσιάσεις σε ποικίλα, ενδιαφέροντα θέματα.
Στην τελετή έναρξης απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας και ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Νικόλαος Εξάρχου. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος πολιτών, ενώ την εκδήλωση έναρξης πλαισίωσε ο Χορευτικός Όμιλος Κόνιτσας με παραδοσιακούς χορούς από την περιοχή της Κόνιτσας.
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους διοργανωτές και συνέδρους. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αξιόλογο συντοπίτη ιατρό - επιστήμονα κ. Σταύρο Μπούσμπουλα, που αποτελεί ψυχή του συνεδρίου και αγωνίζεται πάντα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]