Ιωάννινα:Επιστημονική Ημερίδα Για Την Γηριατρική Ευπάθεια Τη Δευτέρα 2/12

Η Ε.Ψ.Ε.Π. σε συνεργασία με την Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστήμιου Πατρών, το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Ηπείρου, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «Γηριατρική Ευπάθεια: Μία νέα πρόκληση για τη δημόσια υγεία», τη Δευτέρα 2/12/2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο Ξενοδοχείο GrandSerai, στα Ιωάννινα.
Η Ημερίδα αποτελεί την τελική εκδήλωση ολοκλήρωσης της υλοποίησης της Κοινής Δράσης 2/2015 «Πρόληψη της Αδυναμίας» (ADVANTAGEJointAction,  www.advantageja.eu), ένα τριετούς διάρκειας ευρωπαϊκό έργο, που εκ μέρους της χώρας μας συμμετείχαν, ως εθνικοί εταίροι υλοποίησης, η Ε.Ψ.Ε.Π. και η Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστήμιου Πατρών και που αναφέρεται στην πρόληψη και διαχείριση της Γηριατρικής Ευπάθειας, συσχετιζόμενο άμεσα με τη βασική προτεραιότητα της Ε.Ε. για τα θέματα της διαχείρισης της Τρίτης Ηλικίας.
Στην Ημερίδα από τους δύο ελληνικούς εθνικούς εταίρους υλοποίησης θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του έργου και από στελέχη αρμόδιων Διευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας (κα Θεοφίλου, Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας και κ. Χατζηχαραλάμπους, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Τμήμα Ανάπτυξης Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Πρόληψης) θα παρουσιαστεί το ελληνικό Σχέδιο Δράσης για τη Γηριατρική Ευπάθεια, όπως εκπονήθηκε από διυπουργική ομάδα εργασίας, με το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής πρόνοιας του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, στελέχη διοίκησης και αυτοδιοίκησης αντίστοιχων υπηρεσιών και δομών και γενικά στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται, σχετίζεται, ή το αφορούν ζητήματα διαχείρισης της Τρίτης Ηλικίας.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Ε.Ψ.Ε.Π., αρμόδιο πρόσωπο κα. Κούλα Μαρία-Λαμπρινή, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη έργου ADVANTAGE (Σικελιανού 2, Ιωάννινα,τηλ/fax: 26510-39820, e-mail: epsep_ioa@yahoo.gr,website: www.epsep.gr).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προεγγραφή των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]