Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων Εορτές 2019 -2020: Πρόγραμμα &ωράριο Μουσείων και Δωδώνης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σας προσκαλεί τις μέρες των εορτών να επισκεφτείτε τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς χώρους αρμοδιότητάς της και σας υπενθυμίζει ότι εκτός των μονίμων εκθέσεων των παραπάνω Μουσείων, στους χώρους τους βρίσκονται σε εξέλιξη και οι παρακάτω περιοδικές εκθέσεις:
«Ήπειρος, μητροπόλεις, αποικίες. Στα άκρα του αρχαίου κόσμου», Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων «Διώνη».
«Ο καιρός της Επανάστασης. Τα Γιάννενα από τον Ρήγα στον Byron», Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ), Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων «Δημήτρης Κωνστάντιος».
«αργυροφεγγής. Τα Αργυρά των Ιωαννίνων». Η έκθεση εκτυλίσσεται σε εννέα μουσεία και εκθεσιακούς χώρους  των Ιωαννίνων: Αρχαιολογικό Μουσείο, Δημοτικό Μουσείο, Βυζαντινό Μουσείο, Θησαυροφυλάκιο, Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, Λαογραφικό Μουσείο «Κ. Φρόντζος», Μουσείο Αλή Πασά και Επαναστατικής Περιόδου, Ιστορικό Μουσείο Χρ. Νικολάου, Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας [ΚΕΠΑΒΙ] - Διαδραστική Αίθουσα της Ιστορίας της Τέχνης της Γιαννιώτικης Ασημουργίας.
«Προσωπεία», εικαστική έκθεση της Δήμητρας Ζώη, Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ), Πυριτιδαποθήκη.
Σας ενημερώνουμε ότι, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και το Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων θα είναι ανοιχτά κατά τις ημέρες των εορτών, με εξαίρεση τις Τρίτες 24 και 31 Δεκεμβρίου 2019 καθώς και τις αργίες της 25ης , 26ης Δεκεμβρίου 2019 και 1ης Ιανουαρίου 2020 καθώς.
Ο αρχαιολογικός χώρος της Δωδώνης θα είναι επίσης ανοιχτός κατά τις ημέρες των εορτών με εξαίρεση τις αργίες της 25ης , 26ης Δεκεμβρίου 2019 και 1ης Ιανουαρίου 2020.
Το ωράριο λειτουργίας των Μουσείων και του αρχαιολογικού χώρου είναι 08:30 – 15:30.
Την Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2020, η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, στο Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων και στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων
(Πλατεία 25ης Μαρτίου 6) (Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο)
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2651001089, 2561039580

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]