Ιωάννινα:Δύο βραβεία για τον ΟΚΠΑΠΑ


Οι έξι πυλώνες της πολιτικής των υγιών πόλεων αναπτύχθηκαν στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Στο συνέδριο συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτριος Πάνου και η Συντονίστρια για το ΕΔΥΥΠΠΥ Στεφανία Τσούκη.
Οι έξι πυλώνες της Πολιτικής των Υγιών Πόλεων  είναι : Άνθρωποι, Τόπος, Ειρήνη, Ευημερία, Συμμετοχή και Πλανήτης.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στον  Δήμο Ιωαννιτών και στον  Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.  απονεμήθηκαν δύο βραβεία που αφορούσαν την δέσμευση στην προαγωγή υγείας και την εκπλήρωση των κριτήριων που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τους Δήμους-μέλη, καθώς και την κοινωνική του προσφορά του ΚΕΠ Υγείας  σε θέματα  πρόληψης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.
Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.  Δημήτριος Πάνου.
    Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ιωαννιτών λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2016   και ενημερώνει του πολίτες για θέματα που αφορούν την πρόληψη σοβαρών ασθενειών, διοργανώνει προληπτικούς  ελέγχους, προσανατολίζει τους πολίτες σχετικά με τις διαθέσεις υπηρεσίες υγείας και τις κοινωνικές υπηρεσίες την περιοχής μας και πραγματοποιεί συνεχείς ενημερωτικές εκδηλώσεις σε θέματα  προαγωγής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]