Ήπειρος:Βροχές και καταιγίδες έφερε η "Βικτώρια" Δεμένα τα πλοία από και προς Κέρκυρα


-Σημειώνεται ότι  το επιβατικό κοινό για νεώτερη ενημέρωση  μπορεί να επικοινωνεί με το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας στο 2665 09400.

Η "επέλαση " του χαμηλού της κακοκαιρίας «Βικτώρια» και στην Ήπειρο  εκδηλώνεται από τις μεσημεριανές ώρες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Φόρτο εργασίας έχουν οι άνδρες της Τροχαίας στα Ιωάννινα καθώς λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία  χωρίς ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς .
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από τις πρωινές ώρες έχουν κρατήσει δεμένα τα πλοία ανοικτού και κλειστού τύπου στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας Ηγουμενίτσας .
Σημειώνεται ότι  το επιβατικό κοινό για νεώτερη ενημέρωση  μπορεί να επικοινωνεί με το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας στο 2665 09400.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου ,όλου οι Δήμοι ,Πυροσβεστική και Αστυνομία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα .

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο  Τετάρτη (13-11-2019)  βροχές και καταιγίδες θα πεηρεάσουν  τα νησιά του Ιονίου,την  Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Από τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι   από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία, η Ανατολική Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία και οι Σποράδες. Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ η Δυτική Κρήτη, σταδιακά οι Κυκλάδες, η Ανατολική Μακεδονία και η υπόλοιπη Κρήτη. Αργά το βράδυ η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
 Την Πέμπτη (14-11-2019), η Θράκη τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]