Ιωάννινα:Καλά...δεν ντρέπεται κανείς ;;

Και δεύτερος και τρίτος πρωτοποριακός κάδος απορριμμάτων έκανε την εμφάνισή του στην πλέον τουριστική πλευρά της πόλης  μας, αφήνοντας άναυδους επισκέπτες και εντόπιους. Με πρωτόγνωρο σχεδιασμό και εύκολη τοποθέτηση έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις σε σημείο να ενδιαφέρονται πια και άλλες πόλεις της χώρας να τους εντάξουν στον σχεδιασμό της καθαριότητας.

Πώς να σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι κάτι που θα έπρεπε να μας κάνει να ντρεπόμαστε πραγματικά, αφήνει παντελώς αδιάφορους και τους υπαλλήλους της καθαριότητας (;) που περνούν, αν περνούν, από κει αλλά κυρίως τους καθ’ ύλην αρμόδιους της νέας Δημοτικής Αρχής; Και αν αυτή είναι η όρεξή τους να βελτιώσουν πράγματα που «βγάζουν μάτι» τώρα, στην αρχή της θητείας τους, τι θα γίνει άραγε σε τρία, τέσσερα χρόνια; Kaι, τέλος πάντων, πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν τρεις σανίδες που θα κλείσουν τα κενά  ώστε τα παγκάκια να μην χρησιμοποιούνται ως κάδοι απορριμμάτων;
Το ίδιο … “ξεχαρβάλωμα” παρατηρείται και σε άλλα σημεία της πόλης, πράγμα μοναδικό για πόλη "πρώτης γραμμής". Είτε μιλάμε για τις σπασμένες πλάκες της πλατείας που μένουν έτσι –ατάραχα, σπασμένες δηλαδή- μήνες τώρα, είτε για τα γελοία και βανδαλισμένα βάθρα αγαλμάτων παραλιμνίως. 

Τι κι αν η πόλη φιλοξενεί παρελάσεις, συνέδρια, αγώνες δρόμου κτλ. όπου γεμίζει με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο. Και δεν ντρέπεται κανείς….

Σκεπτόμενοι Πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]