ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Μέχρι Και Τις 15 Νοεμβρίου Οι Συμμετοχές Στο 1ο Ioannina Indoor Tennis AmCup

  21 -24 Νοεμβρίου απο Topspin Epirus Tennis Center και MediaAtEvents στα Ιωάννινα
Μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 θα διαρκέσει η περίοδος εγγραφής στο 1ο Ioannina Indoor Tennis AmCup που διοργανώνουν από 21 έως 24 Νοεμβρίου το TopSpin Epirus Tennis Center και η Media At Events στα Γιάννενα.
Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρξουν τρία ταμπλό, απλού ανδρών ηλικίας 18-44 ετών, απλού ανδρών 45+ και γυναικών Open. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα: https://www.mediatevents.eu/ioannina-tennis-amateurs-cup/
Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά παροχών, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός, καθώς θα έχουν την ευκαιρία για εκπτώσεις σε καφέ και καταστήματα των Ιωαννίνων.
Παράλληλα, στο τουρνουά αναμένεται να υπάρξουν συμμετοχές, τόσο από τα Ιωάννινα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αλλά και από Θεσσαλονίκη, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά και Αθήνα, με στόχο την ανάπτυξη, αφενός του αθλήματος του τένις και αφετέρου την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην πόλη των Ιωαννίνων και την προώθηση του προορισμού ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μιας και οι αθλητές εκτός Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη ευκαιρία διαμονής και ξενάγησης στην πόλη μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της Media At Events, σε συνεργασία με το επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, Epirus Palace Congress and Spa.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη διεύθυνση: https://www.mediatevents.eu/ioannina-tennis-amateurs-cup/  και στο τηλ: 6957340445 (Μιχάλης Παπακωνσταντίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]