LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διευρυμένη σύσκεψη φορέων και σωματείων συγκαλεί o Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Τον κίνδυνο της συλλειτουργίας των Νοσοκομείων Πρέβεζας –Λευκάδας επισήμαναν εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων και γιατροί του Νοσοκομείου Πρέβεζας με αφορμή τα συνεχή «εντέλλεστε» σε γιατρούς προκειμένου να καλύψουν τα κενά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.
Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης από το Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου, παρουσία του γενικού συμβούλου της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών κ. Κύρλα, του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κ. Οικονόμου και του διευθυντή του αναισθησιολογικού τμήματος κ. Παππά, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Τζίμα τόνισε μεταξύ άλλων ότι στα γνωστά προβλήματα (της υποστελέχωσης της υποχρηματόδοτησης και των ελλείψεων) έρχονται νέες εξελίξεις που μας ανησυχούν αφού όλα δείχνουν ότι με το επ΄αόριστον εντέλλεστε ανοίγει ο δρόμος για τη συλλειτουργία των νοσοκομείων Πρέβεζας και Λευκάδας». Η ίδια σημείωσε πως η υποβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος που δρομολογείται είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και προανήγγειλε διευρυμένη σύσκεψη φορέων και σωματείων την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου.Τόσο ο κ. Οικονόμου όσο και ο κ. Παππάς χαρακτήρισαν απαράδεκτη την τακτική να μετακινούνται με εντέλλεστε γιατροί από τα τμήματα του Νοσοκομείου για την κάλυψη αναγκών σε άλλο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα τονίστηκε ότι αυτό ήταν και η αιτία ώστε ο αναισθησιολόγος που είχε προσληφθεί στο νοσοκομείο Πρέβεζας να δηλώσει παραίτηση πριν την υπογραφή του διορισμού του.
Σύμφωνα με τον κ. Κύρλα η πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης αποτυπώνεται στην ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που κάνει λόγο για αλλαγή των νοσηλευτικών ιδρυμάτων από Δημοσίου σε ιδιωτικού δικαίου αλλά και για συλλειτουργία νοσοκομείων.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]