Η Ένωση ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων ευχαριστεί την Ελληνική καρδιοολογική Εταιερία

Προς : Τον πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ.Ιωάννη Γουδέβενο


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε ειλικρινώς να σας ευχαριστήσουμε για την διοργάνωση του 40ου Πανελληνίου Συνεδρίου Καρδιολογίας στην πόλη μας.

Ένα συνέδριο πρωτόγνωρο για τα Ιωάννινα, που ομολογουμένως ενθουσίασε τους επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και άλλων συναφών επαγγελματιών που σχετίζονται με μας.

Με την επιμονή και την προσπάθεια τόσο την δική σας όσο και του πρώην προέδρου κ.Στέφανου Φούσα και του ψηφισμένου προέδρου κ.Ιωάννη Κανακάκη, καταφέρατε να φέρετε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα τόσο μεγάλο συνέδριο στην πόλη μας, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη σας στις δυνατότητες φιλοξενίας της περιοχής καθώς και στις συνεδριακές της υποδομές.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε την διοργανώτρια εταιρεία Conferre S.A  για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου και να την ευχαριστήσουμε για τη συνεχή προτίμηση που δείχνει στην περιοχή μας με τη διοργάνωση μικρών και μεγάλων συνεδρίων, ευελπιστώντας ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Οι χιλιάδες σύνεδροι και επισκέπτες φύγανε από την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και θεωρούμε ότι θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]