ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων απαντά στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ.Γρηγόρης Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Δημήτρης Δημητρίου με εξέπληξε για την προχειρότητα και την ανευθυνότητα που τον χαρακτηρίζει .
 Το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δι εμού,  επιδίωξε να διοργανωθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΥΣ στην πόλη μας, παρά τις οικονομικές επιβαρύνσεις (οικονομικές , οργανωτικές ) αυτής της επιλογής.
Η απόφασης της διοίκησης της ΠΟΑΥΣ έφερε στα Γιάννενα 300 συνέδρους  (και τους συνοδούς τους) απ’ όλη την Ελλάδα, με προφανείς τις θετικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία (ξενοδοχεία , εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα κλπ.).
Το γεγονός αυτό είναι φανερό ότι δεν απασχολεί καθόλου τον κ. Δημητρίου.
Προφανώς πιστεύει ότι η Γενική Συνέλευση είναι χρήσιμη μόνο ως ντεκόρ των ομιλιών του. Ο κ. Δημητρίου γνωρίζουμε ότι έγινε πρόεδρος κατόπιν παρασκηνιακής συναλλαγής και την μονιμότητα θα την κρίνουν τα μέλη του Επιμελητηρίου και όχι ο ίδιος . Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα κρίνουν τα έργα και τις ημέρες του κ. Δημητρίου.

Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Η Γενική Συνέλευση των Υπεραστικών ΚΤΕΛ συγκλήθηκε και οργανώθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία της Π.Ο.Α.Υ.Σ. όπως προκύπτει από όλες τις προσκλήσεις που διανεμήθηκαν και όχι τις προσκλήσεις από το ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Ως εκ τούτου όλα όσα φαντάζεται και αναφέρει ο κ. Δημητρίου στην ανακοίνωσή του «πέφτουν στο κενό».
Οφείλω όμως τρεις επισημάνσεις:
1. Συνιστώ στον κ.Δημητρίου ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου επιδίωξε και έλαβε το χρίσμα πολιτικού φορέα για να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης στις πρόσφατες εκλογές, να σταματήσει τα κηρύγματα για «κομματικές φανέλες».
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
2. Σε κάθε περίπτωση είναι πρωτοφανές πρόεδρος ενός φορέα , όπως το Επιμελητήριο, να επιχειρεί να λοιδορήσει μέλη του για το ύψος των συνδρομών που καταβάλουν, ζήτημα για το οποίο ο ίδιος έχει την ευθύνη.
Με χιούμορ οκάς.
3. Εάν ο κ. Δημητρίου ενδιαφέρεται να αποδείξει το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (και όχι για το πόντιουμ) έχει τη δυνατότητα να το πράξει με το θεσμικό του ρόλο. Δεν το είδαμε μέχρι σήμερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Προς το παρόν πάντως διαπιστώσαμε ότι ο ταχογράφος του κ. Δημητρίου συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα εμπάθειας, κακοήθειας και ανευθυνότητας.

Τον καλώ όμως να αφήσει εκτός των ανεύθυνων τοποθετήσεων του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ  Ιωαννίνων και τους μετόχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]