Κινητοποίηση και στα Ιωάννινα ενάντια στο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο

Στα Γιάννενα πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση ύστερα από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σκούπα που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ στη Βουλή. Η ομιλία έγινε από το Φάνη Κάτσιο εκ μέρους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου ο οποίος ανέδειξε τα αντεργατικά μέτρα, το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων και την επιχείρηση ενταφιασμού των συνδικαλιστικών ελευθεριών. Δυναμική ήταν η συμμετοχή των φοιτητικών συλλόγων από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ξεχωριστά μπλοκ. Με αποφάσεις γενικών συνελεύσεων συμμετείχαν οι φοιτητικοί σύλλογοι Νηπιαγωγών και ΒΕΤ ενώ απόφαση είχε πάρει η γενική συνέλευση του πρώτου έτους του Τμήματος ΜΕΥ. Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης ακολούθησε συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.
902.gr

Το δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων


Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σκούπα που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ στη Βουλή.
Εκ μέρους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου την ομιλία πραγματοποίησε ο Κάτσιος Φάνης που ανέδειξε τα αντεργατικά μέτρα, το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων και την επιχείρηση ενταφιασμού των συνδικαλιστικών ελευθεριών. Δυναμική ήταν η συμμετοχή των φοιτητικών συλλόγων από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ξεχωριστά μπλοκ. Με αποφάσεις γενικών συνελεύσεων συμμετείχαν οι φοιτητικοί σύλλογοι Νηπιαγωγών και ΒΕΤ ενώ  απόφαση είχε πάρει η γενική συνέλευση του πρώτου έτους του Τμήματος ΜΕΥ. Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης ακολούθησε συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]