Ν.Γκόντας:Όταν θυμάται χαίρεται ο πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας...

.....
ο οποίος για μια ακόμη φορά έκανε άλματα μνήμης για να δικαιολογήσει, ατυχώς, την παρουσία του στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, μη έχοντας πειστικά επιχειρήματα να ασκήσει  κριτική στην σημερινή Δημοτική αρχή και επειδή η πικρία του τον εμποδίζει να αντιμετωπίσει την σημερινή πραγματικότητα, επανέφερε στη μνήμη, και ευτυχώς, τα έργα και τις ημέρες της περιόδου που η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ είχε την ευθύνη για τρεις θητείες της διαχείρισης του Δήμου Ιωαννιτών.
 Κακός σύμβουλος η πικρία της απώλειας της καρέκλας του Δημάρχου για τον κ. Μπέγκα και όσο πιο νωρίς το αντιληφθεί ο ίδιος και οι εναπομείναντες συνεργάτες του, τόσο καλύτερα για τον ίδιο και για την παράταξη και κυρίως για την πόλη μας. Οι δικές μας περίοδοι ήταν οι περίοδοι εκείνες που η πόλη μας είχε τα περισσότερα έργα και στα οποία υπάρχει η δική μας σφραγίδα. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο που κάναμε στην πόλη, η οποία τρεις φορές αναδείχθηκε χρυσός προορισμός, κάτι που δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε. Είμαστε υπερήφανοι για όλα τα έργα, κεντρική πλατεία, οίκος ευγηρίας, βρεφονηπιακοί σταθμοί, αθλητικό κέντρο Κιάφας, πεζοδρομήσεις Μουλαιμίδου – Μπότσαρη, δωρεάν δημοτικό πάρκινγκ, στα παλιά σφαγεία, Θεατράκι στην ίδια περιοχή, Κενάν Μεσσαρέ, Γεννηματά, Γαριβάλδη, εξωραϊσμός ανάδειξης φωτισμός κάστρου, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, συσσίτια απόρων, δημιουργία ΚΑΠΗ, γυμναστήρια και πολλά άλλα έργα σε όλα τα τότε διαμερίσματα του δήμου μας, για τα οποία δεν συνεχίζουμε την αναφορά, για να μην σας προκαλέσουμε ίλιγγο. Η παράταξή μας στα χρόνια της θητείας της μίλησε με έργα, τα οποία απολαμβάνουν μέχρι σήμερα οι Γιαννιώτες και οι επισκέπτες, Αντί λοιπόν να συγκριθεί μαζί μας με έργα ο κ. Μπέγκας  εξακολουθεί να αρκείται σε ασκήσεις παρελθοντολογίας, αγαπημένο του σπορ άλλωστε κατά την δική του θητεία, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό ήταν το ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο! Ούτε ένα έργο, ούτε μια παρέμβαση δεν είδαν οι συμπολίτες επί των ημερών του. Αυτό εκτιμήθηκε δεόντως στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει ο κ. Μπέγκας και αναλώνεται σε ακατάσχετους βερμπαλισμούς για να καταλήξει στην προσφιλή του φράση  «δεν προκάναμε». Μια συμβουλή έχουμε αυτή τη στιγμή, η προσγείωση στην πραγματικότητα επιβάλλεται!
Να σημειωθεί, ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ έκανε παρέμβαση για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με το Ζάππειο κληροδότημα στην Αθήνα, το οποίο έχει μπει στο μάτι του κύκλωπα το τελευταίο διάστημα με το αιτιολογικό της αξιολόγησης από ιδιώτες. Ο κ. Γκόντας ζήτησε να κάνει παρέμβαση ο Δήμος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεσμεύτηκε να προβεί σε σύσταση επιτροπής, η οποία θα συντάξει ψήφισμα αφενός και θα κάνει τις δικές της παρεμβάσεις στο ζήτημα που έχει προκύψει.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]