Δράση προσφοράς από τη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρμάρων στα Ιωάννινα



ΑΘΗΝΑ, 09/09/19: Η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε συνεχίζει δυναμικά το κοινωνικό της έργο αναλαμβάνοντας τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων στα Ιωάννινα. Στηρίζοντας την τοπική κοινότητα, το προσωπικό του καταστήματος της ΚΑΥΚΑΣ με τη συνεργασία επαγγελματία ηλεκτρολόγου της περιοχής, ανέλαβαν εθελοντικά την αναβάθμιση του κτιριακού φωτισμού με αντίστοιχο τεχνολογίας LED, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επέκτασης του τοπικού ασύρματου δικτύου, προκειμένου να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες του σχολείου. Έτσι, τα παιδιά του σχολείου με το που ήρθαν στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές αντίκρισαν μια εντελώς νέα εικόνα, η οποία τους γέμισε χαρά!
Η διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Γιαπιτζάκη δήλωσε: «Γνωρίζοντας τις δράσεις Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. απευθυνθήκαμε στην εταιρεία αποστέλλοντας το σχετικό αίτημα. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες μας, καθώς οδήγησε στην αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων και φωτιστικών στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους με φωτιστικά τεχνολογίας LED χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης. Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκαν εργασίες με στόχο την επέκταση λειτουργίας του διαδικτύου στους χώρους του ισογείου και της Αίθουσας Εκδηλώσεών, καθώς και την αναβάθμιση του διαδικτύου στους χώρους του ορόφου και των γραφείων.»
Η κα Μαρίκα Λάμπρου,Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ, συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλαμε στον εκσυγχρονισμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων. Για εμάς στην ΚΑΥΚΑΣ, η στήριξη των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε αποτελεί προτεραιότητα, έχοντας βασικό στόχο να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες δράσεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».
Η ΚΑΥΚΑΣ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές και δράσεις αναφορικά με τη βελτίωση του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]