Ζαγόρι:Νεκρός ο 25χρονος αστυνομικός στην Αστράκα.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην επιχείρηση εντοπισμού του 25χρονου αστυνομικού με καταγωγή από τα Τρίκαλα που χθες κατά τη διάρκεια πεζοπορίας  στην Αστράκα μαζί με συνομήλικο συνάδερφό του   γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό πολλών μέτρων.
Οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ κατάφεραν σήμερα   με ειδικό εξοπλισμό  να προσεγγίσουν στο σημείο όπου χθες το ελικόπτερο Super Puma είχε υποδείξει ως σημείο πτώσης του άτυχου 25χρονου .
Ο νεαρός αστυνομικός εντοπίστηκε  δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του με τον πατέρα του που βρίσκεται στην περιοχή να περνά τον δικό του "Γολγοθά".
Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί   από τους άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ σε σημείο  που θα είναι πιο εύκολο για την επιχείρηση ανάσυρσης από το ελικόπτερο Super Puma .
Ο νεαρός άνδρας που υπηρετούσε σε ομάδα ΔΙΑΣ στην Αθήνα είχε έρθει  εκδρομή στην Ήπειρο μαζί με τον επίσης 25χρονο φίλο του αστυνομικό που υπηρετεί στο ΑΤ Εξαρχείων και χθες το πρωί θέλησαν να πάνε μαζί για πεζοπορία στην Αστράκα.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ένας ακόμη νέος άνθρωπος  ,υπήκοος Βρετανίας ,που είχε βρεθεί για ορειβασία στο ίδιο βουνό είχε εντοπιστεί νεκρός  έπειτα από πτώση σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο .
Τα δύο αυτά περιστατικά έχουν προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στον Δήμο Ζαγορίου με τον Δήμαρχο κ.Σουκουβέλο να ζητά την εφαρμογή πιο αυστηρού πλαισίου στην  ορειβασία   των επισκεπτών της περιοχής καθόλη τη διάρκεια του χρόνου για να μην θρηνήσουμε και άλλες ανθρώπινες ζωές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]