Μουσική, διασκέδαση και απέραντο φυσικό κάλλος στο Zaravina Festival!

Μουσική, διασκέδαση και απέραντο φυσικό κάλλος. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που συνέθεσαν την επιτυχία στην απόλυτη μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού, το Zaravina Festival που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου δίπλα στη λίμνη Ζαραβίνα.
Η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Υφαντής και τα Υπόγεια Ρεύματα καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους που κατέκλεισαν τον χώρο και για 3,5 ώρες τους διασκέδασαν με αγαπημένα τραγούδια. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν τις προσωπικές τους επιτυχίες και παράλληλα κατέθεσαν μια  ξεχωριστή πρόταση με κοινή ρίζα την πωγωνήσια μουσική παράδοση.
Η συναυλία διοργανώθηκε από το Δήμο Πωγωνίου σε συνεργασία με το Κέντρο Νέων Ηπείρου και είχε κοινωνικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου.
«Το Zaravina Festival αποτελεί πλέον θεσμό. «Παντρεύουμε» αρμονικά δύο από τα βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πωγωνίου, την παρθένα φυσική ομορφιά και την πλούσια μουσική παράδοση» σημείωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης υποδεχόμενος το κοινό και ευχαριστώντας τους καλλιτέχνες για την ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]