Μεγάλα Ονόματα απόψε ..Στο «Zaravina Festival»

Το «Zaravina Festival» είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που θα μας καταθέσουν μία ξεχωριστή πρόταση με κοινή ρίζα την πωγωνήσια μουσική παράδοση.
Η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Υφαντής και τα Υπόγεια Ρεύματα συναντώνται στον τόπο καταγωγής τους και δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Ζαραβίνα θα παρουσιάσουν μία μουσική παράσταση που προσπερνά τα κλισέ και τα προγράμματα. Με κέφι και αγάπη στη μουσική μας καλούν να σμίξουμε μαζί τους στις όχθες της μαγικής αυτής λίμνης, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, στις 8:30μ.μ.
Η συναυλία διοργανώνεται από το Δήμο Πωγωνίου σε συνεργασία με το Κέντρο Νέων Ηπείρου και έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Το συμβολικό εισιτήριο ανέρχεται στα 5 ευρώ.
Η λίμνη Ζαραβίνα, που περιήλθε πλέον στο ελληνικό δημόσιο, βρίσκεται δίπλα στην Ε.Ο. Καλπακίου – Κακαβιάς σε απόσταση 40’ από την πόλη των Ιωαννίνων. Στόχος του Δήμου είναι να προχωρήσει σε ήπιες μορφές ανάδειξής της ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες και επισκέπτες. Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν δύο χώροι πάρκινγκ και χημικές τουαλέτες.
«Zaravina F»: Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 στις 8:30 μ.μ. για να απολαύσουμε την φυσική ομορφιά της λίμνης και τη σπουδαία μουσική παράδοση του Πωγωνίου κι  όχι μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]