ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέες τοποθεσίες καλλιέργειας κάνναβης στη νότια Αλβανία. ... Η καλλιέργεια μαριχουάνας επέστρεψε στο Λαζαράτι ...

-Μόνο τον Ιούλιο η αστυνομία στα Ιωάννινα  κατάφερε να μπλοκάρει   μεγάλες ποσότητες κάνναβης στα σύνορα με την Αλβανία και να συλλάβει 7 άτομα.

-η διακίνησή  των ναρκωτικών  σε  γειτονικές χώρες  παραμένει το πιο διαδεδομένο διασυνοριακό έγκλημα στην περιοχή μεταξύ Αλβανίας -Ελλάδας...



Η καλλιέργεια μαριχουάνας  επέστρεψε στο χωριό Λαζαράτι  στην επαρχία Αργυροκάστρου ,με την αλβανική αστυνομία να εντοπίζει έπειτα από επιχειρήσεις νέες   τοποθεσίες καλλιέργειας κάνναβης στη νότια Αλβανία.

Μέσα σε μια εβδομάδα ανακοίνωσε 3 νέες περιπτώσεις  καλλιέργειας κάνναβης σε περιοχές κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα,όπως μεταδίδουν τα αλβανικά Μέσα.
Το μεγαλύτερο μέρος    από τις  καλλιέργειες χασίς μεταφέρεται στη   χώρα μας λόγω της εγγύτητάς  στις παραμεθόριες περιοχές.
Μόνο τον Ιούλιο η αστυνομία στα Ιωάννινα  κατάφερε να μπλοκάρει   μεγάλες ποσότητες κάνναβης στα σύνορα με την Αλβανία και να συλλάβει 7 άτομα.
Πρόσφατα ένα τροχαίο ατύχημα   που συνέβη κοντά  στην αλβανική πλευρά των συνόρων με την Ελλάδα  αποκάλυψε μια ακόμη περίπτωση  απόπειρας μεταφοράς ινδικής κάνναβης από την Αλβανία στην χώρα μας ,με την αστυνομία να μπλοκάρει τα ναρκωτικά και να συλλαμβάνει ένα άτομο .
Σημειώνεται ότι η  εμπορία ναρκωτικών στη  γείτονα χώρα  έχει ενισχύσει τις εγκληματικές ομάδες που συμμετέχουν στην οργάνωση της καλλιέργειας , με τη διακίνησή  των ναρκωτικών  σε  γειτονικές χώρες  να παραμένει το πιο διαδεδομένο διασυνοριακό έγκλημα στην περιοχή μεταξύ Αλβανίας -Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]