Κινητό περίπτερο τουριστικής προβολής της Ηπείρου στο Νέο Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας που υλοποιεί για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και αξιοποιώντας την δυναμική που εμφανίζει ο Διεθνής Λιμένας Ηγουμενίτσας, ο οποίος αποτελεί  κομβικό σημείο για τη θαλάσσια σύνδεση της Ιταλίας με την Ελλάδα και την σημαντικότερη πύλη εισόδου στην χώρα μας για επισκέπτες από την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, υλοποιεί για πρώτη φορά ένα πρωτοποριακό project προβολής του τόπου μας.
Πρόκειται για ένα κινητό περίπτερο τουριστικής προβολής, το οποίο εγκαταστάθηκε στο νέο λιμένα Ηγουμενίτσας, απέναντι από την είσοδο Τ1, και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 Αυγούστου και ώρες 17:00-23:00, εως και τις 31 Αυγούστου, παρέχοντας στους επισκέπτες, χρήσιμες πληροφορίες για τα επισκέψιμα αξιοθέατα, τις ομορφιές του τόπου, ενώ διανέμεται κι έντυπο υλικό τουριστικού περιεχομένου.
Οπως ανέφερε σε δηλώσεις της η κα Ιουλία Μαρκούλα, Δ/ντρια Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου:
"Στόχος είναι να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο παραμονής των επιβατών στον χώρο του λιμανιού πριν την αναχώρηση των πλοίων για την Ιταλία, έτσι ώστε  στο επόμενο ταξίδι του, η Ήπειρος να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των διακοπών τους". Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως τόνισε η κα Μαρκούλα, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας όσο και τον ΟΛΗΓ για την συνολική υποστήριξη που προσέφεραν ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.
Από την πλευρά του ο κος Ανδρέας Νταής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΗΓ, χαρακτήρισε θαυμάσια πρωτοβουλία προβολής την τοποθέτηση και λειτουργία από την Περιφέρεια Ηπείρου του κινητού περιπτέρου τουριστικής προβολής, σημειώνοντας πως από τους 2 εκ. επιβάτες οι οποίοι διέρχονται κάθε χρόνο μέσω του Λιμένα Ηγουμενίτσας, ένας μεγάλος αριθμός μπορεί να μετατραπεί σε δυνητικούς επισκέπτες στην περιοχής μας.
Τέλος, ο κος Αντώνης Μάζης, κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας και Αρχιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος, συνεχάρη την Περιφέρεια Ηπείρου για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία δίνει την δυνατότητα στοχευμένης ενημέρωσης των επισκεπτών κι επιβατών για τις ομορφιές της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]