Όλη η Πρέβεζα μια αγκαλιά για την Γεωργία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραγκιόζη «ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ» με έδρα την Φιλιππιάδα του Δ. Ζηρού μετά από το Αίτημα Βοήθειας που δέχθηκε από την οικογένεια Κόττα από το Χειμαδιό Πρέβεζας, Διοργανώνει την Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ» η οποία νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης – Αποθεραπείας ANIMUS στην Λάρισα ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2017.
Η οικογένεια Κόττα λυγίζοντας κάτω από το υψηλό κόστος των αναγκαίων νοσηλίων μας ζήτησε να την βοηθήσουμε οικονομικά για να αντεπεξέλθει σε αυτά μέσω των εσόδων μιας Παράστασης Καραγκιόζη.
Ο Σύλλογός μας άμεσα ανταποκρίθηκε όπως άλλωστε πάντα ανταποκρινόταν όταν το απαιτούσε η κάθε Κοινωνική και Πολιτιστική Ανάγκη. Έτσι την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 20:30 καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας να παραβρεθούν στο Κηποθέατρο Πρέβεζας για να παρακολουθήσουν μια Παράσταση Καραγκιόζη ενισχύοντας με την οικονομική προτεινόμενη βοήθεια των 5€ κατ’ άτομο τις ανάγκες της Γεωργίας Κόττα.
Όλα τα έσοδα της Εκδήλωσης θα δοθούν στην οικογένεια Κόττα μέσω του νόμιμου Εκπροσώπου της που θα παρευρίσκεται στην Εκδήλωση για να παραλάβει το ποσό.
Με την ευχή να πάνε όλα καλά στην υγεία της Γεωργίας Κόττα θα διατηρήσουμε την Ελπίδα ότι η παρουσία σας θα κατακλύσει δυναμικά την Εκδήλωση μας αυτή ανακουφίζοντας έτσι τον πόνο και την αγωνία για την ζωή ενός συνανθρώπου μας που μας έχει μεγάλη Ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]