"Δημοτική Αναγέννηση ":Καταθέσαμε την μετεκλογική αυτοδιοικητική μας παρουσία σαν αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Αρταίων

 Η εκλεγμένη Δημοτική ομάδα της "Δημοτικής Αναγέννησης" με την επικεφαλής Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, και μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, επισκεφθήκαμε επίσημα σήμερα 9/7/2019 το Δημαρχείο . Την επικεφαλής της παράταξης, σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα, πλαισιώνουν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γιώτης Χρήστος, Μιχάλης Θανάσης, Βασιλάκης Σωτήρης, Πλατσούκας Αποστόλης από την Δημοτική Ενότητα Άρτας, και η Χουλιάρα Χαρά από την Δημοτική Ενότητα Αμβρακικού.

   Καταθέσαμε την μετεκλογική αυτοδιοικητική μας παρουσία σαν αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Αρταίων και αιτηθήκαμε την εξασφάλιση φυσικού χώρου και γραμματειακής υποστήριξης για όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε ορίζει το άρθρο 73 του Κλεισθένη (που αντικαθιστά το άρθρο 66 του ν. 3852 /2010).



                   Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια. επικεφαλής "Δημοτικής Αναγέννησης"

Γιώτης Χρήστος, Μιχάλης Θανάσης, Βασιλάκης Σωτήρης, Πλατσούκας Αποστόλης, Χουλιάρα Χαρά, Δημοτικοί σύμβουλοι "Δημοτικής Αναγέννησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]