Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας σε Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων

Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη σε Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφια Βουλευτής Μερόπη Τζούφη, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» που διοργάνωσαν οι μαθητές σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Η κα Τζούφη ανέφερε πως είναι μια ημέρα χαράς και συγκίνησης, καθώς μία σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και τα παιδιά συμπλήρωσαν μία διαδρομή στον κόσμο της εκπαίδευσης. Παράλληλα συνεχάρη τους μαθητές για τους κόπους τους, την αγάπη για μάθηση και τη δημιουργική συμμετοχή στη σχολική κοινότητα, όπως και τους εκπαιδευτικούς για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν. Επίσης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρίσματα και τις ευαισθησίες των μαθητών.

Η Υφυπουργός Παιδείας παραβρέθηκε επίσης στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων. Κατά το σύντομο χαιρετισμό της επεσήμανε πως «στη σχολική αίθουσα και στο προαύλιο χτίζονται φιλίες, διδάσκεται ο σεβασμός στον άλλον, προστατεύεται η διαφορετικότητα και βαθαίνει η δημοκρατική συνείδηση των αυριανών πολιτών της χώρας. Κάθε σχολική ημέρα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που εξοπλίζει τα παιδιά μας με γνώσεις και οξύνει την κριτική τους σκέψη. Από την πλευρά μας, έχουμε υποχρέωση να εξακολουθούμε να στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο και να το ενισχύουμε ώστε να παρέχει ολοένα και περισσότερο ποιοτική εκπαίδευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]