Ιωάννινα:Αναρρίχηση ...στην Καστρίτσα!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίτσας μετά από πρωτοβουλία του διοργάνωσε  στις  26/6/2019 ημερίδα ενημέρωσης και προβολής του αθλήματος της αναρρίχησης και του αναρριχητικού πεδίου της Καστρίτσας συνάμα, στο χώρο του συγκεκριμένου πεδίου μας.
Νέοι και νέες  έμαθαν  απ τον καταξιωμένο εκπαιδευτή του αθλήματος κο.Χρήστο Αυγήτα, τη θεωρία και τον τρόπο τέλεσης της αναρρίχησης.Ο   κ. Αυγήτας αναφέρθηκε μεταξύ  άλλων  και στη σπουδαιότητα του αναρριχητικού πεδίου, καθώς σε αυτό από το 1985 έως και σήμερα πλήθος αθλητών του εν λόγω αθλήματος εκπαιδεύονται και γαλουχούνται τεχνικά στο σημαντικό αυτό αθλητικό σημείο του Δήμου και όλης παράλληλα της Περιφέρειας μας.
Ο στόχος της εκδήλωσης του συλλόγου ήταν διπλός, αφενός η προβολή και παρουσίαση του συγκεκριμένου αθλήματος που τόσα χρόνια φέρνει πλήθος αθλητών στην περιοχή μας  και αφετέρου η προβολή  κυρίως και προώθηση - αξιοποίηση του αναρριχητικού αυτού πεδίου, προς ευρύτερη επισκεψιμότητα αθλητικού κοινού στην περιοχή μας
 Ο Σύλλογος ευχαριστεί  θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή και κυρίως τον κο Αυγήτα για την αποδοχή της πρότασης και πρόσκλησης προς την επίτευξη της εν λόγω ημερίδας. (παροντες  μεταξύ άλλων ηταν  ήταν  ο Γιάννης Τσιμαρης αντιδήμαρχος σε λίγο καιρο, ο Λευτέρης Δοβανάς νυν δημοτικός σύμβουλος,  και η Αγνή Νάκου αντιπεριφερειάρχης σε λίγο καιρό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]