Ιωάννινα:Περιοδείες και επισκέψεις για τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σειρά επισκέψεων και περιοδειών πραγματοποιούν στην πόλη των Ιωαννίνων και στα χωριά του Νομού κλιμάκια και υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Καραγιάννης επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου και αύριο, Σάββατο 15 Ιουνίου, την αγορά των Ιωαννίνων.
Ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Μαντάς με τον υποψήφιο βουλευτή Άρη Σπέγγο επισκέφτηκαν σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, τα ΕΛΤΑ, ενώ αύριο, Σάββατο 15 Ιουνίου, μαζί με την υποψήφια Βουλευτή Φανή Αναγνώστου – Κουμπλομάτη, θα επισκεφτούν τον Κατσικά στις 10.30 το πρωί.
Την Κυριακή 16 Ιουνίου, ο Χρήστος Μαντάς θα επισκεφτεί τα χωριά Άνω και Κάτω Λαψίστα, Πετσάλι, Ασφάκα και Καρυές.
Ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Στέφος, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου, θα επισκεφτεί τα χωριά Μανωλιάσα, Αμπελιά, Πεδινή, Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι και Κόντσικα.
Η Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφια Βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, την Κυριακή 16 Ιουνίου, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση μνήμης για τη μάχη της Βρυτζάχας, που συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Δωδώνης και Σουλίου στη θέση «Λιβάδι» της Κοινότητας Ζωτικού και στη συνέχεια, θα επισκεφτεί τα χωριά Τύρια, Μελλιγγούς και Δραμεσιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]