Ο Εμπορικός Σύλλογος πρωταθλητής στο 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Άρτας

ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Δίνουμε βαρύτητα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην περιοχή μας»
Με τελικούς νικητές και πρωταθλητές την ομάδα του Εμπορικού Συλλόγου με 59-63 ολοκληρώθηκε το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Άρτας, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων και το οποίο στέφθηκε από επιτυχία.
Ο τελικός, τον οποίο παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του αθλητισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και της Αστυνομίας. Νωρίτερα, στο μικρό τελικό η ομάδα των Engineers είχε κερδίσει το Δήμο Αρταίων.
Στους αγώνες παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, μια γιορτή του αθλητισμού που κάνουμε ως Δήμος Αρταίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μια διοργάνωση που έχει αγκαλιαστεί από πολλούς επαγγελματικούς κλάδους της Άρτας και η οποία δείχνει ότι όλο και περισσότερος κόσμος βάζει στην άκρη τις καθημερινές υποχρεώσεις και βρίσκει λίγο χρόνο για να αθληθεί και να περάσει όμορφα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος του πρωταθλήματος και το θετικό είναι ότι σιγά- σιγά γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Όντας πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε και θέματα που αφορούν τις μεταξύ μας συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο! Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι να προωθούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν σε ωραίες και ενδιαφέρουσες αθλητικές διοργανώσεις. Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και στις ομάδες που έφθασαν στους τελικούς, καθώς και σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο 2ο Εργασιακό. Συγχαρητήρια και στα αρμόδια στελέχη του Δήμου Αρταίων που «έτρεξαν» το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Νίκο Λιόντο και τον υπάλληλο του Δήμου Νίκο Αποστολόπουλο. Το ραντεβού με τον Εργασιακό αθλητισμό δίδεται για το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί ακόμη περισσότερο από όλη την Άρτα».
Στο 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ συμμετείχαν 16 ομάδες και συγκεκριμένα οι ENGINEERS, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ RIVER HAWKS, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ_ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ_ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΤΑΣ, ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΤΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΡΤΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]