ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

[Eλλάδα]Λευκάδα: Πρώτη φορά με βροχή ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος στην πανέμορφη Λευκάδα![φωτό-βίντεο]

Ρεπορτάζ : Άγγελος Χόρτης 
κάμερα /μοντάζ Άγγελος Χόρτης 
Με βροχή, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πραγματοποιήθηκε ο 9ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου στο νησί της Λευκάδας. Ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται εννέα χρόνια στην Λευκάδα από τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας «Φίλανδρος», ενώ μόνο τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιήθηκε τα απογεύματα. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στα Ιόνια Νησιά με μεγάλη απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ κάθε χρόνο αυξάνονται οι συμμετέχοντες .
Η βροχή έπιανε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όμως οι αθλητές δεν διέκοψαν την προσπάθεια τους. Κάποιοι, μάλιστα, δήλωσαν στο Epirus TV News.gr ότι ο καιρός ήταν ιδανικός, καθώς δεν υπήρχε φοβερή ζέστη και ήλιος, αλλά δροσιά.

Στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου, πραγματοποιήθηκαν οι παράλληλοι αγώνες των 21 χιλιομέτρων, των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για παιδιά. «Όσο πιο μικρή είναι η απόσταση σε χιλιόμετρα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ένταση. Γι’ αυτό ήμουν πολύ λαχανιασμένος όταν τερμάτισα τον αγώνα», μας δήλωσε «Off The Record» δρομέας του αγώνα των 5 χιλιομέτρων.
Στον τερματισμό δόθηκαν μετάλλια συμμετοχής σε όσους  κατάφεραν να τερματίσουν τους αγώνες, ενώ απονεμήθηκαν βραβεία στους τρεις πρώτους που τερμάτισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]