ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Νικολάου Σκουφά:Ο δημοσιογράφος, Αριστοτέλης Παπαπάνος στην "Ενωτική Πορεία"

Σε μια σπουδαία "μεταγραφή" προχώρησε ο συνδυασμός "Ενωτική Πορεία" της υποψήφιας δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση, για τον δήμο Νικολάου Σκουφά.

Ο δημοσιογράφος, Αριστοτέλης Παπαπάνος, με καταγωγή από τις Σελλάδες, κι επί σειρά ετών διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων αλλά και ειδήσεων, του γνωστού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, επαναπατρίσθηκε, και συμπορεύεται στο πλευρό της Ροζίνας Βαβέτση, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Ενωτική Πορεία" για τον δήμο Νικολάου Σκουφά.

Στον ΣΚΑΪ ήταν από το 2004 έως το 2014, αρχικά ως διευθυντής στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια ως διευθυντής στην τηλεόραση του σταθμού από το 2006, όταν κι εξέπεμψε για πρώτη φορά.

Οι περισσότεροι στην Άρτα τον γνωρίζουν απο την καθημερινή του ραδιοφωνική παρουσία με το αθλητικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100,3, (το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναμεταδιδόταν και στην Άρτα), καθώς και μέσω της τηλεόραση του σταθμού, καθώς ήταν ο βασικός παρουσιαστής,  για 4 χρόνια, της πετυχημένης εκπομπής "ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ" που μεταδιδόταν κάθε Κυριακή βράδυ, από το 2010 ως το 2013.

Στο παρελθόν, έχει εργαστεί επίσης στο TEMPO TV, στην οικονομικού περιεχομένου εφημερίδα MONEY και στα περιοδικά  MAXIME,  MONEY AND LIFE και 01 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]