ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γ. ΖΙΑΚΚΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ:Κατάθεση ψηφοδελτίου

Η παράταξη “Αλλαγή Τώρα – Δήμος Ζίτσας για Όλους” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Ζίτσας τον Γεώργιο Ζιάκκα, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 5/5/2019 κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 6/5/2019 αναφέρει:

Αγαπητοί  Συνδημότες,
Πιστοί στην υπόσχεσή μας προς Όλους σας
Η παράταξη μας “Αλλαγή Τώρα – Δήμος Ζίτσας για Όλους” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Ζιάκκα, ανακοινώνουμε ότι χθες 5/5/2019, Κυριακή του Θωμά κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχουμε στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.
Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο που θα φέρει την “Αλλαγή Τώρα στο Δήμος Ζίτσας για Όλους”.
Ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό που εκπροσωπείτε από όλες τις τάξεις και επαγγελματικές δραστηριότητες άξιων συνδημοτών μας που έχουν και τη γνώση και την εμπειρία να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν στην επίλυση όλων των προβλημάτων του Δήμου μας!
Ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει την πραγματική θέληση και πίστη στον εαυτό τους όλων όσων με τη συμμετοχή τους είναι διατιθέμενοι προκειμένου να εκπροσωπούνται ισόνομα και ισότιμα όλοι οι δημότες, να μην πτοούνται και ούτε να πρόκειται να υποκύψουν σε πιέσεις που μπορεί να δεχτούν από τα συμφέροντα που εκπροσωπούν το κατεστημένο της περιοχής μας! 
Παρά τον ανελέητο και αδυσώπητο πόλεμο που δεχθήκαμε το τελευταίο δεκαπενθήμερο με αποκορύφωση την χθεσινή ημέρα από όλα τα συμφέροντα που εκπροσωπούν το κατεστημένο της Περιοχής του Δήμου μας, καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι και να είμαστε στη θέση να σας ανακοινώνουμε σήμερα ότι η αρχή για την ανατροπή και την Αλλαγή στο Δήμο μας έγινε!!!
Οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί προς υποψηφίους μας που κατάφεραν να τους πείσουν να πάρουν πίσω τις δηλώσεις συμμετοχής τους στο συνδυασμό μας, δεν μας πτόησαν αλλά αντίθετα δυνάμωσαν την θέλησή μας για την επίτευξη του τελικού σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την Ανατροπή του Κατεστημένου και τη δυνατότητα να συμμετέχουν ισότιμα Όλοι οι δημότες στη διοίκηση του Δήμου μας.
Σήμερα μια ημέρα μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού μας στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, συνεχίζουν να θεωρούν την επιτυχία μας ως ψεύτικη και να μην μπορούν να το χωνέψουν ότι δεν κατάφεραν τελικά να μας σταματήσουν!!!
Μάλλον επειδή χθες ήταν Κυριακή του Θωμά είναι ‘’άπιστοι Θωμάδες’’ και αν δεν δουν τον ‘’τύπο τον ήλων’’ δεν μπορούν να το πιστέψουν!!!
Τους ενημερώνουμε όλους αυτούς που μας πολέμησαν όλο αυτό το διάστημα ότι πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι ‘’έχασαν’’!!!
Η πίστη που μας έδωσε τη δύναμη να κρατηθούμε τελικά όρθιοι σε αυτήν άνιση μάχη με τα συμφέροντα του κατεστημένου είχε βάση την αποδοχή όλων εσάς των απλών και έντιμων συνδημοτών μας που μας εμψυχώσατε με την προτροπή σας ‘’να μην κάνουμε πίσω και να πάμε μέχρι το τέρμα’’!!!
Αυτή η δύναμη της πίστης μας είναι που θα μας οδηγήσει με τη βοήθεια όλων σας στο να καταφέρουμε τελικά να φέρουμε “την Αλλαγή στο Δήμο μας” γιατί δεν αξίζει να συνεχίζουν να μας διοικούν όλοι οι γνωστοί – άγνωστοι!
Γιατί αγωνιζόμαστε για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας που είναι η κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια να πετύχουμε η ελπίδα της νίκης να γίνει σημαία Όλων μας για Όλους σας!
Η 26η Μαΐου θα είναι σίγουρα η ημέρα που θα φέρει την “Αλλαγή στο Δήμο Ζίτσας” !!!

Δευτέρα, 6/5/2019
Γιώργος Ζιάκκας
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]