ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου με Erasmus+ στην Πολωνία!

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων για  8 ημέρες στην Πολωνία
με πρόγραμμα Erasmus+

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου, ως ανεξάρτητος σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ταξιδεύει για 8  ημέρες στην Πολωνία κατά τις διακοπές του Πάσχα 2019, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν τα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματα Erasmus+. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών οργανισμών που συμμετέχουν σε αντίστοιχα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι κυρίως σχολεία και πανεπιστήμια, η ένταξη του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στα Eramsus+ αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, εκφράζοντας την προσδοκία και την αισιοδοξία της διοίκησης του συλλόγου να ανοίξει καινούριους ορίζοντες στους νέους και τις νέες της ευρύτερης περιοχής, μέσα από διεθνείς συνεργασίες, ανταλλαγές, αλληλεπιδράσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια κ.ά.
Το συγκεκριμένο τρέχον πρόγραμμα, στο οποίο θα πάρει μέρος το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου, ονομάζεται “Musiversity” και διοργανώνεται από τον Πολωνικό οργανισμό  "Chrześcijańska Służba Charytatywna", ο οποίος απηύθυνε σχετική πρόσκληση συμμετοχής στο γιαννιώτικο σύλλογο. Η περιοχή υλοποίησης είναι το Zatonie (δυτική Πολωνία), στο διάστημα 22 έως 30 Απριλίου 2019, με συμμετοχή τεσσάρων οργανισμών αντίστοιχα από τις χώρες Ελλάδα, Πολωνία, Ιορδανία και Τυνησία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που, με σημείο εκκίνησης τη μουσική, αποσκοπεί στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ οργανισμών με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, στην διαπολιτισμική κατανόηση, στην αναγνώριση και το σεβασμό της διαφορετικότητας. Το πρόγραμμα αποσκοπεί επίσης στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσα από μουσικές δραστηριότητες, μουσικά εργαστήρια, χορευτικά εργαστήρια, παρουσιάσεις, συζητήσεις, ενώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δημιουργία και εκτέλεση τραγουδιού με στίχους από διαφορετικές χώρες, επίσκεψη σε τοπικό σχολείο και επαφή με την ευρύτερη τοπική κοινότητα.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου: https://guitar-ioannina.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]