Περιοδείες Λίτσας Κιτσαντά σε χωριά της Άρτας

Από την Πέμπτη 11 Απρίλη μέχρι και την Κυριακή 14 Απρίλη, επισκεφθήκαμε τον κάμπο της Άρτας! Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας στην Ράχη, στο Πολύδροσο, στην Βίγλα, στην Στρογγυλή, στον Άγιο Σπυρίδωνα, στην Ανέζα, στο Απόμερο, στο Ψαθοτόπι, στην Γαβριά!
Μεγάλα το προβλήματα στον κάμπο της Άρτας. Προβλήματα υποδομών, κοινωνικών δομών, ανεργίας, οικονομικής δυσχέρειας. Μαζί τους θα είμαστε στον καθημερινό αγώνα απέναντι στην εγκατάλειψη, στον καθημερινό αγώνα για να κρατηθεί ο τόπος ζωντανός!
Το Σάββατο 13 Απρίλη περπατήσαμε στο κέντρο της πόλης και μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας στην αγορά της Σκουφά! Στα καταστήματα, στο δρόμο, στις πλατείες! Στην αγορά που πρέπει να ανοίγουν μαγαζιά κι όχι να κλείνουν! Μαζί τους θα είμαστε στον αγώνα της επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές της λιτότητας, της φορολεηλασιας, της ανεργίας!
Το Σάββατο 13 Απρίλη πήγαμε και στη Δημοτική Αγορά της Άρτας! Μας καλοδέχτηκαν! Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των μικρών και μεσαίων αγροτών και παραγωγών που κυριολεκτικά συνθλίβονται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές!
Μας δίνει δύναμη η θερμή υποδοχή των συμπολιτών μας! Μας δίνουν δύναμη τα χαμόγελα των ανθρώπων και η διάθεση τους να μιλήσουν μαζί μας!
Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλάι
τους και θα αγωνιστούμε για να έρθουν καλύτερες μέρες!
Συνεχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]