ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Σχόλιο του Ν. Έξαρχου Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων από τη Ρόδο

Σχόλιο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Ν. Έξαρχου για το συνέδριο σικέ της ΓΣΕΕ στη Ρόδο.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων από την Ρόδο όπου παραβρίσκεται για την πραγματοποίηση του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, δήλωσε:
 «Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα όλης της χώρας κάναμε φύλλο και φτερό τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ. Η εν λόγω συνδικαλιστική μαφία είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν τις πόρτες και να απειλούν τους εργαζόμενους. Βάφτισαν ως τραμπούκους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους και οι τραμπούκοι που ήταν μέσα στο ξενοδοχείο, απαγορεύοντας εδώ και δύο μέρες στους εργαζόμενους την είσοδο, περνιόνταν για εργαζόμενοι!  Απαγόρευσαν ακόμα και την είσοδο των δημοσιογράφων, όπως καταγγέλλει και η ΕΣΗΕΑ, δρομολογώντας ένα συνέδριο κεκλεισμένων των θυρών.
Αφού δεν υπολόγισαν καλά τα νούμερα των "προσλήψεων" των μπράβων και της αστυνομικής παρουσίας, ξεκίνησαν τους θεατρινισμούς παριστάνοντας τους λιπόθυμους και τους τραυματίες, καλώντας οι ίδιοι ασθενοφόρα για να τους πάνε στο νοσοκομείο, με στόχο να προκληθούν δικαστικές διώξεις. Η μόνη σοβαρή εξέταση που μπορεί να γίνει στους γνωστούς συνδικαλιστές της συνδικαλιστικής μαφίας, είναι να γίνουν στο νοσοκομείο εξετάσεις αίματος και αλκοτέστ.
Σαν τον κλέφτη, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και σε πεντάστερο ξενοδοχείο-φρούριο που άνοιξε μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες πίσω από κλειδαμπαρωμένες πόρτες για να κάνει ένα συνέδριο σικέ.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα αυτής της περιόδου, για να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας. Να ανασάνει ο εργαζόμενος!
Τώρα είναι ώρα για να καθαρίσει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα από νόθους και εργοδότες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]