ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Άρτα:Με μεγάλη επιτυχία το Φορολογικό Σεμινάριο

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών  Άρτας – Φιλιππιάδας ΕΦΕΕΑΦ πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμέτοχη ένα ακόμα Φορολογικό Σεμινάριο στην Άρτα  . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητήριου Άρτας την Τρίτη  9/4/2019 .Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κορομηλάς Γεώργιος , ο οποίος ανέλυσε θέματα σχετικά με τις φορολογικές αλλαγές τη σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων και  των φετινών εντύπων Ε1 και Ε3 των φορολογικών δηλώσεων που θα υποβληθούν έως 30/06/2019 .
Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στις εργασίες τέλους χρήσης για τις επιχειρήσεις με απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία , τη διαδικασία προσδιορισμού των αποτελεσμάτων της χρήσης , τις εκπιπτόμενες και μη δαπάνες και το φορολογικό έλεγχο , καλύπτοντας κάθε φορολογική ανάγκη που ια προκύψει και κάθε επιχείρηση , είτε πρόκειται για μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις ή τον μεγάλο οργανισμό ή εταιρεία .
Εξάλλου την Τετάρτη 10/4/2019 σύσσωμο το ΔΣ της ΕΦΕΕΑΦ συμμετείχε σε συνάντηση με τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου στα Ιωάννινα . Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Θεοδόσης μετέφερε στο  νέο Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου  τα προβλήματα του κλάδου  και την ανάγκη για εκπροσώπησή που ζητούν οι φοροτεχνικοί πανελλαδικά από το Οικονομικό Επιμελητήριο .
Σας καλοζυγίζουμε για ένα ακόμα απόγευμα σε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργανώνει η Ένωσή μας . Ειδικά του συναδέλφους από άλλες περιοχές που μας τιμούν με την παρουσία τους .

Αγαπητοί συνάδελφοι η Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια  δυναμική πορεία. Μέχρι σήμερα, έχει κατορθώσει να συσπειρώσει τους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες Λογιστές - Φοροτεχνικούς του Νομού Άρτας και της πόλης της Φιλιππιιάδας , αλλά και άλλων περιοχών που δεν υπάρχει πρωτοβάθμια ένωση, παλεύοντας συνεχώς για την ουσιαστική αναβάθμιση του επαγγέλματος.         
 Παράλληλα προσφέρει στα μέλη της συνεχή επιμόρφωση διοργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις και σεμινάρια, και συμμετέχει με δυναμικό λόγο σε διάφορες εκδηλώσεις (συνδικαλιστικές, επιστημονικές κ.λπ.) που διοργανώνονται από διάφορους φορείς της ευρύτερης περιοχής του Νομόυ αλλά και της Περιφέρειας Ηπείρου  .
Την προηγούμενη εβδομαδα διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία Ασφαλιστικό σεμινάριο . Σήμερα καλοζορίζουμε στην Άρτα τους αγαπητους συναδέλφους Γιώργο Κορομηλα και Αποστόλη Αλωνιάτη .
Το Δ.Σ προσπαθεί να σταθεί στα προβλήματα του κλάδου αλλά πολλές φορές και στα προβλήματα που αφορούν μεμονωμένα έναν από εμάς.
  Η συσπείρωση όλων των ελεύθερων επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών της Άρτας και της Φιλιππίας , στην Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Φ, και ακόμη περισσότερο σήμερα με τα νέα μέτρα που θα έρθουν για το επάγγελμα μας, είναι απαραίτητη για νέες δυναμικές διεκδικήσεις. Διεκδικήσεις που συνοψίζονται στο τρίπτυχο, ουσιαστική αναγνώριση του επαγγέλματος – ποιότητα εργασίας - ποιότητα ζωής.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών  Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππίαδας

Γιώργος Θεοδόσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]