ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ιωάννινα:Στην Νέα Εποχή ο Κώστας Κολοκούρης


Την συμμετοχή του Κώστα Κολοκούρη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Πρόκειται για μία υποψηφιότητα που ενισχύει την παράταξη και αποδεικνύει, όπως κι άλλες, τον ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της.
Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Ελισάφ εξήρε το ήθος και την προσφορά του Κώστα Κολοκούρη «ενός ακούραστου εργάτη της αυτοδιοίκησης με σημαντική κοινωνική και επιστημονική παρουσία».
Χαρακτήρισε την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο ουσιαστική και σημαντική και υπογράμμισε ότι «καταδεικνύει ότι σε μία μεγάλη παράταξη μπορούν να συνυπάρξουν και κυρίως να συνεργαστούν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και με διαφορετική κομματική αναφορά.
Αυτό συμβαίνει γιατί η αυτοδιοίκηση έχει προσπεράσει νοοτροπίες άλλων εποχών, κάνει την υπέρβασή της και θα την κάνει ακόμη πιο έντονα την ημέρα των εκλογών.
Ο Κώστας Κολοκούρης με τις γνώσεις και την εμπειρία του και κυρίως με την διάθεσή του να αποτελέσει μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας, μπαίνει στην προεκλογική μάχη μαζί με τους δεκάδες άλλους υποψηφίους που μοιράζονται το όραμα για τη Νέα Εποχή».
Ο κ. Κολοκούρης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον υποψήφιο δήμαρχο για την πρόσκληση που του απηύθυνε. «Θα προσπαθήσω να μην διαψεύσω το κοινό όραμα που έχουμε. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε η πόλη να βγει από την μιζέρια και να γίνει μια καινούρια αρχή», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Κολοκούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]