Τα κρασιά της Ζίτσας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση οίνου, στο Ντίσελντορφ

Δυναμική ήταν η παρουσία των οινοποιείων της Ζίτσας  στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση οίνων και ποτών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Μάρτιο, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Η Περιφέρεια Ηπείρου ανέλαβε την πρωτοβουλία, ικανοποιώντας και φέτος το αίτημα των οινοποιείων αλλά και του Δήμου Ζίτσας και συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη διεθνή εμπορική έκθεση “Prowein” όπου φιλοξενήθηκαν οι οινοποιοί της περιοχής.
Η συμμετοχή σε διοργανώσεις σαν τη συγκεκριμένη έκθεση, αποδεικνύει  περίτρανα πως με τη συνέργεια μπορεί να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ηπειρωτικών οινοποιείων.
Οι εκθέτες - οινοποιοί είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους, καθώς το περίπτερο της Περιφέρεια Ηπείρου προσέλκυσε πολλούς ξένους επισκέπτες, επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εξαιρετική γεύση και ποιότητα των κρασιών και του τσίπουρου της αμπελουργικής ζώνης Ζίτσας.
Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας  αποδεικνύει  για άλλη μία φορά, πως κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων δημιουργώντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση δράσεων εξωστρέφειας και προβολής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]