«Γιάννενα Νέα Εποχή» Χαιρόμαστε που βγάλαμε τη Δημ.Αρχή από την πολυετή αδράνειά της ....

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» εκφράζει την ικανοποίησή της καθώς μέσα από τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις που καταθέτει κατάφερε να ταρακουνήσει την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και να τη βγάλει από την πολυετή αδράνεια έστω και τώρα, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της.
Το έργο της για την «έξυπνη πόλη» αποτυπώνεται στις «e-υπηρεσίες»  που χρησιμοποιούν οι πολίτες στις συναλλαγές που έχουν με τον Δήμο. Ουδέν άλλο σχόλιο.
Κατά τα λοιπά περιμένουμε με μεγάλη χαρά να αντικρίσουμε τις νέες μακέτες για το Άσυλο Ανιάτων. Με την ίδια χαρά αναμένουμε και ανάλογη μακέτα για το Πάρκο Πυρσινέλλα.
Με χαρά μπορούμε να τους χαρίσουμε τις κορδέλες για τα προεκλογικά εγκαίνια.




Θ. Μπέγκας: «Λαϊκίστικη προεκλογική μεθοδολογία η προσπάθεια μηδενισμού του έργου της Δημοτικής Αρχής»

«Αντιλήψεις στη λογική ‘όλα εκ του μηδενός’ όπως ακούστηκε για την Κεντρική Πλατεία ή ‘βρισκόμαστε στο μηδέν’, όπως ειπώθηκε για το πρώην Άσυλο Ανιάτων, αποτελούν λαϊκίστικη προεκλογική μεθοδολογία. Η προσπάθεια μηδενισμού του έργου που παρήγαγε η Δημοτική μας Αρχή δεν νομίζω ότι τιμά αυτούς που επέλεξαν να πολιτευτούν με αυτόν τον τρόπο».
Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων μετά τις τελευταίες δηλώσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Ο κ. Μπέγκας πρόσθεσε ότι η προσπάθεια αξιοποίησής του πρώην Ασύλου Ανιάτων επανεκκίνησε ουσιαστικά το 2017, από την παρούσα Δημοτική Αρχή και πλέον έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των απαιτούμενων μελετών (αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική) για τη δημιουργία ενός «Κέντρου για το Παιδί» με προϋπολογισμό 2.9 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι μελέτες να παραληφτούν στο επόμενο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις προτάσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» που αφορούν στην «Έξυπνη Πόλη».
«Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να παρουσιάζονται ως νέες και καινοτόμες ιδέες για την «Έξυπνη Πόλη» σχεδόν όλα όσα η δική μας Δημοτική Αρχή παρουσίασε πριν από 10 περίπου μήνες παρουσία του πρύτανη του τότε ΤΕΙ Ηπείρου, Αναστάσιου Τσίνα.
Το να υιοθετείς ιδέες που τέθηκαν στη δημόσια διαβούλευση από το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών για την «Έξυπνη Πόλη», το οποίο εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν είναι κακό. Δεν μπορείς όμως να τις οικειοποίησε και να τις παρουσιάζεις ως κάτι νέο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]