Άρτα Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή:Οι μάσκες έπεσαν


Οι μάσκες έπεσαν. Ο δήθεν ανεξάρτητος και υπερκομματικός δήμαρχος Αρταίων κ. Χρ. Τσιρογιάννης, όχι μόνο είναι ο «εκλεκτός» της ΝΔ, αλλά κατά την άποψη των κεντρικών της στελεχών, οφείλει να συνεργαστεί με τον αντίστοιχο «εκλεκτό» περιφερειάρχη, ώστε να υλοποιηθεί η αναπτυξιακή στρατηγική της ΝΔ, ως αυριανή κυβέρνηση!  Κι αυτά βεβαίως δεν τα λέμε εμείς, αυθαίρετα και με αντιπολιτευτική διάθεση, αλλά ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Νίκος Χαρδαλιάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τοπικό τύπο.
Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς είπε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί ένωση δυνάμεων και συνεννόηση, και στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, και ο Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, από κοινού θα εργαστούν για να υλοποιήσουν την αναπτυξιακή στρατηγική της αυριανής κυβέρνησης της ΝΔ, έτσι ώστε να προχωρήσουν όλα τα απαραίτητα έργα και οι παρεμβάσεις στην περιοχή. Στο πρόσωπό τους η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση αναγνωρίζει πολύτιμους συμμάχους για την υλοποίηση όλων των σημαντικών έργων και πολιτικών ανάπτυξης για την Άρτα και την Ήπειρο!»
Ποια «ανεξαρτησία»; Ποιο «καλό του τόπου»; Ποιά «συμφέροντα της Άρτας»; Το κόμμα μας να είναι καλά!
Αυτή την αντίληψη, που αντιμετωπίζει την αυτοδιοίκηση σαν το μακρύ χέρι του κράτους και σαν εργαλείο των ασκούμενων πολιτικών της εκάστοτε κυβέρνησης και που υιοθετείται από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα εξουσίας, που είτε κυβερνούν τώρα, είτε θα κυβερνήσουν στο μέλλον και δυστυχώς μετέρχονται, για το σκοπό τους αυτό, όλα τα γνωστά «τερτίπια» των εκβιασμών, των υποσχέσεων, των ρουσφετιών, των εκδουλεύσεων, των πελατειακών σχέσεων κλπ οφείλει ο αρτινός λαός να την  καταδικάσει και να την απορρίψει με την ψήφο του.
 Όχι άλλη κοροϊδία! Αρκετά.-
ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ
Υποψήφια δημάρχος Αρταίων με τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]