ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα/Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια:"Ξαναζεσταμένες σούπες" του παρελθόντος, για επιβίωση στην εξουσία του Δήμου...

"ξαναζεσταμένες σούπες" του παρελθόντος, για επιβίωση στην εξουσία του Δήμου...

   κι ενώ η προεκλογική περίοδος των αυτοδιοικητικών εκλογών φτάνει σε τελική ευθεία, το παρασκήνιο των media ξανακτυπά, εξίσου στοχευμένα. Καινούργια "μαϊμού" δημοσκόπηση, με περιτύλιγμα γενικότερης πολιτικής εικόνας, έτσι για να καταλήξουν στα πλαστά συμπεράσματά τους για τον Δήμο της Άρτας. Βεβαίως στο άγχος τους να καταλήξουν σ'αυτά, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα της απλής λογικής, κάνοντας και με το γενικότερο πολιτικό κλίμα, από όπου και ξεκινούν, ανακόλουθες αριθμητικές αλχημείες αλλά και ισοπεδώνοντας, ό,τι δεν ανήκει στο "επιθυμητό"  δίπολο, με ευθεία ισοπεδωτική μονοκονδυλιά, δηλ. "μόνο εμείς, δεν υπάρχει κανείς άλλος".
   Συνεχίζουν να ανησυχούν, από το τέλμα που έχει περιέλθει ο Δήμος μας εδώ και χρόνια, από την δυναμική πορεία μας στην κοινωνία, και ξαναστήνουν δίπολα που τους βολεύουν. Δημοτικές αρχές που άσκησαν εξουσία στο παρελθόν, έδωσαν αυτοδιοικητικές εξετάσεις, και παραμένουν στην διοίκηση, λίγο ακόμη, επιλέγοντας τους δύο, δήθεν μονομάχους. Κάτι, που βιαστικά μεν, αλλά με απόλυτη σαφήνεια εξέφρασε ο κος Τσιρογιάννης, επιλέγοντας για την μάχη του δεύτερου γύρου τον ίδιο και τον κο Παπαλέξη. "Ξαναζεσταμένη σούπα" για επιβίωση μιας διοίκησης που ασκήθηκε ήδη, απέτυχε, και κρατάει στο παρελθόν τον Δήμο μας.
   Θα το πούμε, ξανά και ξανά, να συνεχίσουν να ανησυχούν...το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
σε όσο μας αφορά, αντιπαλεύουμε τα πισωγυρίσματα, δεν βολευόμαστε στα αυτονόητα, έχουμε όραμα για τον τόπο μας, πάμε μπροστά!

                                                  Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια
        υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής "Δημοτικής Αναγέννησης"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]