ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ήπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 70χρονου ημεδαπού, διότι όπως καταγγέλθηκε, την (05-04-2019) το πρωί, εισήλθε σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην Ηγουμενίτσα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από τον πάγκο του καταστήματος (100) λαχεία, συνολικής αξίας (200) ευρώ.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη, χθες (07-04-2019) μετά τα μεσάνυκτα στη διασταύρωση Καρτερίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 26χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε προμηθευτεί από περιοχή της Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (100) ευρώ.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθές (06-04-2019) το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (4,9) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθές (06-04-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 49χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε να κατέχει τα παρακάτω:
συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, βάρους (1,1) γραμμαρίων,
συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (1,9) γραμμαρίων και
πέντε ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθές (06-04-2019) το μεσημέρι στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]