Με εντάσεις ,κενά στις καταθέσεις και τους γονείς να συγκλονίζουν συνεχίστηκε η δίκη Γιακουμάκη [βίντεο]

Με εντάσεις και  λόγια  των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισαν το ακροατήριο συνεχίστηκε σήμερα στα Ιωάννινα η δίκη των 9 Κρητικών.
Συνολικά κατέθεσαν 7 μάρτυρες όλοι τους πρώην συμφοιτητές του Βαγγέλη  ,με τον πρώτο εξ αυτών να προκαλεί την αντίδραση της Έδρας καθώς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του παρουσίασε πολλά κενά ,δίνοντας την εντύπωση πως  ουσιαστικά δεν ήταν διατεθειμένος να καταθέσει  τα όσα γνώριζε .
Το γεγονός αυτό οδήγησε τον εισαγγελέα να δώσει  εντολή  για  την προσωρινή κράτησή του με την υπόνοια της ψευδούς κατάθεσης και ψευδορκίας .
Δείτε τι δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Δημήτρης Μπούκας
Η λέξη "ντροπή" ήταν η ομορφότερη λέξη που άκουσα σήμερα στο δικαστήριο " φώναξε ο πατέρας του Βαγγέλη όταν η πρόεδρος απευθυνόμενη στον μάρτυρα του είπε χαρακτηριστικά" Υπάρχουν και τύψεις συνειδήσεως  πρέπει να ντρέπεστε ".
Λίγη ώρα μετά όταν από τα χείλη  μάρτυρα ακούστηκε ότι κάποια περιστατικά ήταν πειράγματα και πλάκες η μητέρα του Βαγγέλη  ξέσπασε λέγοντας " .Βρήκα το παιδί μου  νεκρό .Έχασα το παιδί μου ..Δεν έχασα το πορτοφόλι μου .. " με τον πατέρα να συμπληρώνει  "δεν είσαι άνδρας".
Στις  καταθέσεις τους  σήμερα   οι περισσότεροι  πρώην συμφοιτητές του αδικοχαμένου Βαγγέλη  αναφερόμενοι  και εκείνοι σε διάφορα περιστατικά που είχαν πέσει στην αντίληψή τους τοποθέτησαν   τα συμβάντα στο πλαίσιο των  πειραγμάτων .
Εμφανώς συγκινημένος ο συγκάτοικος του Βαγγέλη είπε στους δικαστές   όσα  γνώριζε σημειώνοντας πως ο αν και είχε δει τον Βαγγέλη με μελανιές εκείνος δεν του είχε πει ποτέ τίποτα .
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με εξίσου σημαντικές μαρτυρίες ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η  κατάθεση της υπεύθυνης της Εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]