ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0: Πρωταθλητής και σαρωτικός στην «καυτή» Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τον Λεβαδειακό και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής για τη φετινή σεζόν στο πάρτι τίτλου της Τούμπας.
Στη φιέστα τίτλου που στήθηκε στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του και το γιόρτασε δεόντως. Καθάρισε εύκολα τον Λεβαδειακό και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας για τη φετινή σεζόν.

Ο δικέφαλος δεν συνάντησε αντίσταση από τους Βοιωτούς και χάρη στα γρήγορα γκολ που πέτυχε επικράτησε με 5-0 στέλνοντας στα ουράνια τον κόσμο του.

Αγωνιστικά το παιχνίδι είναι ανάξιο κριτικής. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος, δεν έδωσε καν δικαίωμα στον ήδη υποβιβασμένο Λεβαδειακό να του χαλάσει το πάρτι και πήρε μια στροφή πριν το φινάλε της Super League, τον τίτλο πανάξια μετά από 34 χρόνια.

Εκκίνηση-«φωτιά»



Το δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο για να σφραγιστεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Μόλις στο 2' ο Σάκχοφ βρήκε χώρο δράσης και έβαλε «φωτιά» στην Τούμπα από τις εκδηλώσεις του κόσμου.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Γιαννούλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή που του έγινε και ο Μπίσεσβαρ με εκτέλεση αλά Πανένκα σημείωσε το 2-0, δημιουργώντας νέο πανικό στις εξέδρες.

Ο Λεβαδειακός απείλησε πριν το πέναλτι με τον Πασχαλάκη να σταματά τον Μίγγα, ωστόσο, ήταν τέτοια η κυριαρχία του ΠΑΟΚ που δε θα ήταν υπερβολή να γράψουμε πως σε κάθε επίσκεψή του στα αντίπαλα καρέ μύριζε... γκολ.

«Κάηκε» η Τούμπα



Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο δικέφαλος είχε τόσο την υπεροχή όσο και την πρωτοβουλία και κατάφερε να δώσει χαρακτήρα θριάμβου στο ματς. O Βαρέλα το 53' έκανε το 3-0, για να ακολουθήσει το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σάκχοφ επτά λεπτά αργότερα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σφιντέρσκι στο 81'.

Στην εξέδρα είχε ήδη στηθεί γλέντι και άπαντες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Τζήλου για να ξεκινήσει η πραγματική φιέστα. Κι όταν αυτο συνέβη η Τούμπα «κάηκε» κυριολεκτικά. Βοήθησε σε αυτό και η είσοδος του Βιεϊρίνια στον αγωνιστικό χώρο που πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις για να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση με δάκρυα στα μάτια.

Όταν τελείωσε το ματς οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή μετά από 34 χρόνια.
πηγή onsports.gr
φωτό onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]