ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το 1o Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας έφτιαξε το δικό του σεισμογράφο!

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, πιστό στους στόχους και τις στρατηγικές του που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, ανέλαβε νέα καινοτόμο πρωτοβουλία την κατασκευή σεισμογράφου.
Το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, της ομάδας έργου ΟΣΟS του ΙΕΠ για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό με θέμα «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο», στο πλαίσιο του έργου Η2020 «Open schools for open societies - OSOS» (Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία).
Ειδικότερα στόχοι του διαγωνισμού, ήταν αφενός η αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών και μαθητριών για την επιστήμη και για το πώς επηρεάζει την καθημερινή τους ζωή και αφετέρου η αύξηση του ενδιαφέροντος των εκπαιδευτικών σχετικά με την εισαγωγή της καινοτομίας στην καθημερινή διδασκαλία.
Στο σχολείο μας θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας στις 5 Απριλίου 2019 στην Αθήνα.
Θέλω να επαινέσω ιδιαίτερα τον εκπαιδευτικό Θεολόγου Στέφανο  και τους μαθητές του ΣΤ2 τμήματος, καθώς και τους εκπαιδευτικούς Αρβανίτη Ευθαλία και Σφήκα Γεώργιο για τη συμβολή τους σ’ αυτό το project
Επίσης, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον υπεύθυνο Ε.Κ.Φ.Ε Θεσπρωτίας κ. Νούση Βασίλειο για την αμέριστη επιστημονική και καθοδηγητική υποστήριξη που προσέφερε στο σχολείο. μας .
                                                                    Για το 1Ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
                                                 
                                                                            Ο Διευθυντής Κύλλας Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]