ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Έκλεισε ο κύκλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ …

Φυγόκεντρες δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο εσωτερικό της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» μετά την δημιουργία της νέας παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα, και της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου. Ήταν ολοφάνερο το τελευταίο διάστημα ότι διαρρήχτηκε ο συνεκτικός ιστός ανάμεσα στα μέλη της παράταξης και μια συμφωνία κυρίων για την διατήρηση μιας στοιχειώδους λειτουργίας μέχρι το τέλος της θητείας της περιφερειακής περιόδου αποδείχτηκε ουτοπία. Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις το τελευταίο διάστημα και την άρνηση του ενός σύμφωνα με την δεοντολογία να ανεξαρτητοποιηθεί, το έκαναν τελικά οι τρείς. Πριν την έναρξη της σημαντικής ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Παρασκευής με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων για το έτος 2018 ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης και ο Δημήτρης Χαμπίπης υπέβαλαν στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σταύρο Παραγανά  την έγγραφη δήλωση ανεξαρτητοποίησής τους. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο τρίτος της παρέας Γιώργος Ζάκας που δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με δήλωσή  του θα ξεκαθαρίσει την δική του θέση. Το ερώτημα τώρα είναι αν ο τέταρτος της παρέας Γιώργος Ζάψας εκτός της παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου θα συνεχίσει να ηγείται και μιας παράταξης σφραγίδα.

Παραθέτουμε πιο κάτω την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Μάκη Χατζηεφραιμίδη και του Δημήτρη Χαμπίπη όπως κατατέθηκε στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κύριε πρόεδρε,
σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και για λόγους καθαρά πολιτικής δεοντολογίας μετά και την δημιουργία νέων Περιφερειακών Παρατάξεων οι κάτωθι υπογράφοντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μάκης Χατζηεφραιμίδης και Δημήτρης Χαμπίπης ανεξαρτητοποιούμαστε από την παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ.
Ως ανεξάρτητα πλέον μέλη θα συνεχίσουμε να εκτελούμε τα καθήκοντά μας και μέχρι την λήξη της θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]