Πλήθος κόσμου και εκατοντάδες συμμετοχές στο Καρναβάλι Γυναικών Άρτας


ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η Άρτα είναι στο επίκεντρο και την περίοδο των Αποκριών»
Ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αρταίων με το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας το βράδυ του Σαββάτου που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης. Πάνω από 30 γκρουπ καρναβαλιστών με εκατοντάδες συμμετοχές παρέλασαν στην κεντρική πλατεία τηρώντας και φέτος το έθιμο.
Παράλληλα, αναβίωσε μετά από αρκετά χρόνια ο σοκοφρετοπόλεμος, με τους συμπολίτες να δίνουν βροντερό «παρών» και να αποδεικνύουν ότι η Άρτα είναι στο επίκεντρο και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις!
«Όλη πόλη από σήμερα έχει μετατραπεί σε μια παρέα, καθώς ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με το παραδοσιακό πλέον Καρναβάλι Γυναικών Άρτας, το οποίο έχει γίνει θεσμός και ως Δημοτική Αρχή το στηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι μια ευκαιρία για όλους μας να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα και να χαλαρώσουμε. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Άρτα είναι στο επίκεντρο και των καρναβαλικών εκδηλώσεων και αποτελεί πόλο έλξης και για επισκέπτες αυτή την περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την άτυπη ομάδα του Καρναβαλιού Γυναικών για την άριστη συνεργασία, όλους τους εθελοντές, την Ελληνική Αστυνομία, τον Αντιδήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα και τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Νίκο Λιόντο, όλους τους συμμετέχοντες στα καρναβαλικά γκρουπ, τα ΜΜΕ, τα στελέχη του Δήμου και φυσικά όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινιές που παρέστησαν μαζικά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]