ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Iωάννινα:Εκδικάστηκε η υπόθεση της σκυλίτσας που ήταν αλυσοδεμένη 18 χρόνια Έζησε ελεύθερη λίγο πριν "φύγει" ...

Εκδικάστηκε  στις  15/1/2019 στα Ιωάννινα η υπόθεση της γριούλας Μπέμπας που έζησε 18 χρόνια αλυσοδεμένη χωρίς κατάλυμα, εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες, στο Χαροκόπι Ιωαννίνων.
Για τον κάτοχο της Μπέμπας , η ποινή που αποφασίσθηκε από το δικαστήριο είναι 1 έτους φυλάκιση και 5.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
Ο κάτοχος παραδέχτηκε, μιας  και οι εθελοντές της Animal Action Ioannina είχαν  αποδείξεις, πως την είχε αλυσοδεμένη 18 χρόνια και σιτίζονταν κάθε φορά που πήγαινε στο χωριό καθώς εκεί δεν ήταν η μόνιμη κατοικία του.
Ισχυρίστηκε πως όλα αυτά τα χρόνια η Μπέμπα επισκέπτονταν κτηνίατρο, αλλά, χωρίς να έχει ποτέ βιβλιάριο!
Γνωρίζοντας μετά από καταγγελίες  η   Animal Action Ioannina  την ευαισθητοποίηση της Δικαστικής Αρχής της πόλης  στις κακοποιήσεις ζώων, αλλά και της αστυνομίας όσες φορές κλήθηκε , oι εθελοντές όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά σε ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook  δηλώνουν ακόμη μία φορά περήφανοι για τους εκπροσώπους των φορέων αυτών.
Η Μπέμπα έφυγε  πριν  1 μήνα περίπου από τη ζωή, αλλά πριν φύγει, έζησε κάποιους μήνες ελεύθερη και ευτυχισμένη, παρέα με τα άλλα τετράποδα της οικογένειας που την υιοθέτησε.
(Στην πρώτη φωτογραφία η Μπέμπα που έζησε 18 χρόνια αλυσοδεμένη πριν την πάρει η Animal Action Ioannina  από εκεί. )
Στην δεύτερη και τρίτη στο νέο της σπίτι που έζησε τους τελευταίους μήνες της ζωής της ευτυχισμένη δίπλα στην Αναστασία που την υιοθέτησε και τα παιδάκια της.)
Animal Action Ioannina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]