Η Πρωτοβουλία Πολιτών Ενάντια στις Εξορύξεις συγχαίρει τον Δήμαρχο Αρταίων

Πρωτοβουλία Πολιτών Ενάντια στην Έρευνα & Εξόρυξη Υδρογοναθράκων στην Ήπειρο

Η αρνητική απάντηση – απόφαση του Δ. Αρταίων στο αίτημα διέλευσης των πετρελαϊκών εταιρειών στις δημοτικές εκτάσεις, αποτελεί μια σημαντική και καθοριστικής σημασίας εξέλιξη, που εκφράζει καθαρά την εναντίωση και έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών της Ηπείρου στο εξορυκτικό μοντέλο και τις καταστροφικές συνέπειες που το διακρίνουν.

Η οργάνωση των πολιτών της Ηπείρου σε κατά τόπους Πρωτοβουλίες, η συνεχής και υπεύθυνη ενημέρωση των συμπολιτών μας, καθώς και το ειρηνικό και μαζικότατο συλλαλητήριο της 1ης Ιουνίου στα Γιάννενα, ήταν η απάντηση των πολιτών που σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και ξεγυμνώνουν τις προθέσεις των εταιρειών και των πολιτικών που τις στηρίζουν.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Ηπειρώτες γνωρίζουν καλά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου τους, ΔΕΝ θα επιτρέψουν το βιασμό της Ηπείρου και θα αναδείξουν αυτό το στολίδι της Ελλάδας ως πρότυπο αειφορίας, αξιοπρέπειας, καθιστώντας αυτήν ως έναν τόπο που σε προσκαλεί για να ζήσεις!!!!


Η Πρωτοβουλία των πολιτών ενάντια στην έρευνα & εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο, συγχαίρει το Δήμαρχο αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Άρτας για αυτή τους την απόφαση και ζητάμε από όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στα καλέσματα μας που θα έχουν ως στόχο την άρση ΟΛΩΝ των αδειοδοτήσεων που έχουν δοθεί καθώς και την αποτροπή νέων αδειοδοτήσεων από τους Δήμους ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]