Δήμος Αρταίων:Απάντηση σχετικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

Απάντηση σχετικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας
Σχετικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για το Χριστουγεννιάτικο χωριό που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας και ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Νίκος Λιόντος αναφέρουν σε απάντηση:
«Στη συν
άντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Εστίασης ενημερώσαμε για το σχεδιασμό του Δήμου όσον αφορά τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ενημερώσαμε ότι στα σπιτάκια θα μπουν κάποια γλυκίσματα και μικρό-δωράκια όπως σε όλες τις αντίστοιχες εκδηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Ενημερώσαμε, ακόμη, ότι τα σπιτάκια θα τοποθετηθούν στις κεντρικές πλατείες, όπως και τοποθετήθηκαν. Ζητήθηκε να τοποθετηθεί και κάποιο σπιτάκι στην πλατεία Κιλκίς, κάτι το οποίο δυστυχώς κατέστη ανέφικτο λόγω της ανισόπεδης πλατείας, μετά και από τον έλεγχο των υπηρεσιών μας. Ενημερώσαμε, επίσης, ότι το δέντρο και η φάτνη θα τοποθετηθούν στον αύλειο χώρο του Αγίου Δημητρίου που επίσης δεν έγινε λόγω αδυναμίας της υπηρεσίας να εγγυηθεί την ασφάλεια της κατασκευής.
Όλες τις ημέρες που γίνονταν οι εργασίες ο Δήμος βρισκόταν σε επαφή συνεχώς και καθημερινά με όλους τους επαγγελματίες, τους καταστηματάρχες και τους δημότες, ώστε να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιζόταν και να ενημερώσει για τις προθέσεις και το σχεδιασμό του, με στόχο την τόνωση της κίνησης στο κέντρο της πόλης.
Σε ό,τι αφορά την χρήση στα σπιτάκια,  υπήρξαν έξι αιτήσεις επαγγελματιών οι οποίες ικανοποιήθηκαν όλες και η διαδικασία ήταν διαφανής, ανοικτή και δεν αποκλείστηκε κανένας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος θα ήταν σοφότερο και πιο χρήσιμο, αν αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα να ενημερώσει το Δήμο με σκοπό την επίλυσή του και όχι να καταφεύγει σε καταγγελίες για εντυπωσιασμό, τη στιγμή που φέτος ο Δήμος μετέφερε τη διοργάνωση στο κέντρο της πόλης ακριβώς για να τονώσει ακόμη περισσότερο την αγοραστική κίνηση τις ημέρες των εορτών.
Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να συμμετέχει με προτάσεις και δράσεις στη διάρκεια των εορτών, ώστε να βοηθήσει και αυτός με τις δυνάμεις του, τους Αρτινούς συμπολίτες και τους επισκέπτες να έχουν καλές και ευχάριστες διακοπές Χριστουγέννων στην Άρτα»

  Ο Αντιδήμαρχος Αρταίων                                       Ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ
   Χριστόφορος Σιαφάκας                                              Νικόλαος Λιόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]