ΚΚΕ μ-λ: Καταδίκη-καταγγελία της δολοφονίας του αλβανού εργάτη στην Κέρκυρα...Διαδήλωση πορεία αύριο στα Ιωάννινα

Την Κυριακή το βράδυ στη Λευκίμμη της Κέρκυρας φασίστας χρυσαυγίτης δολοφόνησε Αλβανό εργάτη. Γιατί λίγο πιο πριν αντέδρασε στο μισαλλόδοξο εθνικιστικό – αντιξενικό του παραλήρημα.
Αυτές τις μέρες η χρυσαυγίτικη ναζιστοσυμμορία πανελλαδικά προσπαθεί να δηλητηριάσει την νεολαία μας με εθνικισμό και πατριδοκαπηλία για το «Μακεδονικό». Οι χθεσινοί χίτες και ταγματασφαλίτες του δοσιλογισμού και των ξεπουλημάτων!
Σε συνέχεια μιας εγκληματικής πολιτικής, παρουσίας και δράσης που δολοφονεί πρόσφυγες, μετανάστες και λαϊκούς αγωνιστές, που τρομοκρατεί ανθρώπους του κινήματος και νεολαίους. Στο πλευρό των αφεντικών, του συστήματός τους, των ξένων προστατών τους! Αναλαμβάνοντας τις πιο βρώμικες δουλειές για λογαριασμό τους.
Και σε ένα περιβάλλον με την κυβέρνηση και όλον τον αστικό εσμό να επιτίθενται σε κάθε δικαίωμα και κατάχτηση των εργαζόμενων, του λαού και της νεολαίας, τους ιμπεριαλιστές και κύρια τους αμερικάνους να αλωνίζουν τη χώρα μετατρέποντάς την σε πλατφόρμα εξόρμησης για τους πολεμικούς τους σχεδιασμούς, τους εργαζόμενους και το λαό να ασφυκτιούν από την ένταση της φασιστικοποίησης της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.
Αυτό είναι το κλίμα που ευνοεί την δράση των ναζιστοομάδων, που αποθρασύνει τις φασιστοσυμμορίες, που οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων τους.
Ευνοούνται από τη μαυρίλα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και των πρωταγωνιστών της, και την ίδια στιγμή διευκολύνουν το πέρασμα των αντεργατικών-αντιλαϊκών πολιτικών τους.
Ευνοούνται από την έλλειψη κινήματος εργαζόμενων, λαού και νεολαίας που θα αντιστέκεται στην επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ και ΔΝΤ και θα διεκδικεί το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή, που θα παλεύει για ανεξαρτησία ενάντια στον ιμπεριαλισμό, που θα οικοδομεί τη φιλία, την αλληλεγγύη και την ειρηνική συνύπαρξη των γειτονικών λαών, ενάντια στον εθνικισμό, χωρίς πολέμους και αλλαγές συνόρων.
Αυτό το κίνημα χρειάζεται να έρθει στο προσκήνιο με την πάλη μας.
Είναι αυτό η πιο απόλυτη καταδίκη-καταγγελία της δολοφονίας του αλβανού εργάτη από το χρυσαυγίτη δολοφόνο.
 Όπως και η καλύτερη τιμή και μνήμη στα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 6 μ.μ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]