[Ελλάδα]Οι μοτοσικλετιστές διαμαρτυρήθηκαν για την επικινδυνότητα του δρόμου Αγρινίου Αντιρρίου

Με σύνθημα σε πανό «Πόσοι Ακόμη» η ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας  έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν  τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, λίγο μετά τις 14:30 νέα δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου-Αντιρρίου στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.
Αιτία για τη την σημερινή κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση,η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.
Το παρόν έδωσαν η τοπική αρχή, αυτοδιοικητικοί, φορείς αλλά και λίγοι απλοί πολίτες που έφτασαν στο σημείο ακόμη και με τα ποδήλατά τους.




Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων .


Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνάνθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.



Ακολουθεί σε βίντεο η πορεία της ΛΕ.ΜΟΤ.Α , η τοποθέτηση Παπαναστασίου κατά την συζήτηση με πολίτες καθώς και η δήλωση του προέδρου της ΛΕ.ΜΟΤ.Α Βαγγέλη Τσάμη για την κινητοποίηση καθώς και για την συνάντηση που είχαν σήμερα με το Εισαγγελέα Αγρινίου.


πηγή agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]