Προσωρινή παραμονή για συμβασιούχους Κοινωφελούς Εργασίας Δήμου

Μία σημαντική είδηση, αυτή της διατήρησης της εργασίας συμβασιούχων – ωφελουμένων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας Δήμου, δημοσιεύει, πρώτο και αποκλειστικά, σήμερα, το epoli.gr.
Συγκεκριμένα, σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, διατηρεί την προσωρινή διαταγή παραμονής τους στην εργασία, έως την έκδοση της απόφασης.

Στα άξια αναφοράς πως, στους 65 εργαζόμενους, που παραμένουν στην εργασία τους, συμπεριελήφθησαν και 11 εργαζόμενοι οι οποίοι λόγω του ότι, κατά την αρχικά δοθείσα προσωρινή διαταγή εργάζονταν, δεν είχαν συμπεριληφθεί σ’ αυτή.

Επισημαίνεται ότι, οι 65 συμβασιούχοι εργάζονταν σε διοικητικές θέσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης κι είχαν προσληφθεί τον περασμένο Απρίλιο με 8μηνη σύμβαση, μέσω Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

Για τη σημαντική αυτή εργασιακή είδηση, το epoli.gr επικοινώνησε με την πρόεδρο του Ενωτικού Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, κα Αλεξία Μαργαρίτη, η οποία μας δήλωσε:

«Μιλάμε για επιστημονικό, καταρτισμένο προσωπικό από τις καλύτερες “φουρνιές” που έχουν έρθει στο Δήμο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που τέτοιες ημέρες Γιορτών, θα έχουν την εργασία τους, αλλά και την ελπίδα οριστικής παραμονής».
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]