ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Βουλιαράτες:Σήμερα το 40ήμερο μνημόσυνο του Κων/νου Κατσίφα Επί ποδός οι Αλβανικές Αρχές

Με την ελληνική σημαία  που τόσο αγάπησε και υπερασπίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας να "στέκει" σε διάφορα σημεία του χωριού Βουλιαράτες θα τελεστεί  σήμερα στις 11.00 τοπική ώρα το 40ήμερο μνημόσυνο .
Αλβανοί εθνικιστές  την ίδια ώρα πρόκειται να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση   στην κεντρική πλατεία Αργυροκάστρου ενάντια στον ελληνικό εθνικισμό με κεντρικό σύνθημα "να σώσουμε την Αλβανία".
Αυστηρά  είναι τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα με τους  Έλληνες δημοσιογράφους να χρειάζεται να περιμένουν έως  και 2 ώρες προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία τους ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση του  αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών από τη Μόσχα.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες  μέχρι στιγμής περισσότερα από 100 άτομα μπλοκαρίστηκαν στην Κακαβιά από τις Αλβανικές Αρχές και δεν τους επετράπη η είσοδος στην αλβανική επικράτεια .
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται  τόσο στον τελωνειακό σταθμό Κακαβιάς όσο και  κατά μήκος των συνόρων ενώ  έλεγχοι  γίνονται και στα οχήματα που κινούνται στον οδικό άξονα Αργυροκάστρου Κακαβιάς.
upd 10.33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]